Képvetítések |
Új - Most - Fel - Top

Mi ez?

Képvetítés (más néven slideshow, vagy diavetítés) az Országalbumos képekből készülhet, az utolsó képekből, versenyek képeiből, felhasználók képeiből, kedvenceiből, egy kép hozzászólás képeiből és még számos más módon. A képvetítéseket felhasználóink bővítik automatikusan, amikor rákattintanak bárhol az oldalon a ikonra.

Országalbumos képalbumaidból Te is készíthetsz egyedi képvetítéseket. Semmilyen más programra nem lesz szükséged sem a képvetítés/slideshow elkészítéséhez, sem lejátszásához, kizárólag az Országalbumra a böngésződben.

A képvetítések kényelmes kezelőfelületet is kapnak, de legtöbb esetben erre nem lesz szükséged, hiszen a lenyűgöző képeket csak nézni kell!

Belépés / Regisztráció

Hogyan tudsz Te is profi online képvetítéseket készíteni?

Tölts fel képeket az Országalbumra, majd saját képeidből állíts össze albumot. Más képeit is beteheted az albumjaidba. Új albumot pl. saját profilod Albumok füléről kiindulva tudsz indítani, képeket pedig a képek oldalain, a kép alatt lévő Albumba gombra kattintva tudsz beletenni.

Az album szerkesztésénél rendelkezésedre állnak a képvetítéssel kapcsolatos opciók (háttérzene megadása, áttűnés típusa, trendi zoom effekt használata, képkocka ideje, stb). A képek sorrendjét elhúzással változtathatod, mobilon és táblagépen is.

...és máris indulhat a vetítés!

A képvetítéseket bárkivel megoszthatod, közösségi oldalakon is, vagy akár a link emailben való elküldésével.

Belépés / Regisztráció

képvetítés / slideshow

képkocka

kép megtekintés