Fotóverseny megosztása

Megosztás közösségi oldalon

Link (backlink)

Beágyazási kód

(a kód 'width' és 'height' értékei módosíthatók a rendelkezésre álló helyhez igazítva, részletek itt)

oaPIX festmények - grafikák képverseny 2020


Időszak: 2020-05-18 - 2021-08-31 Megtekintés: 1673

A versenyre kizárólag az oaPIX Online Photo & Art applikációval készült alkotásokat várunk, melynek alapja lehet a nevező saját készítésű fotója, vagy bármi más, ha pl. absztrakt alkotás készül. Az oaPIX applikációt itt találod (a Szerkesztő menüpont alatt). 

Bármilyen stílus/módszer alkalmazható a képeken és jöhetnek absztrakt, meghatározhatatlan stílusú képek is. Használhatod az oaPIX bármely eszközét.

(Korábban azért került meghosszabbításra a verseny vége, mert az előírt 500 kép nem érkezett be a nevezési időszak végéig. Az augusztus végi verseny zárásnak illetve a kiértékelésnek viszont már nem feltétele az 500 kép megléte, kevesebb kép esetén is kiértékeljük majd a versenyt.)

A leírásban mindenképpen fel kell tüntetni, hogy a képen mely oaPIX effekt(ek) illetve szűrő(k) került(ek) alkalmazásra, lehetőleg a beállítási értékek is legyenek megadva. Ezen felül az "oaPIX" kategóriát is be kell jelölni feltöltéskor, valamint a "Grafika" kategóriát is.

A versenyre nevezni úgy lehet, hogy a feltöltés során a megfelelő mezőben megjelölöd kiválasztással, hogy az adott képet nevezed az "oaPIX festmények - grafikák képverseny 2020" versenyre.

Amennyiben a kép belefér az Országalbum feltöltési feltételekbe, normál feltöltéssel is feltöltheted, ha nem, akkor a képet kérjük az oaPIX applikációból töltsd fel, vagy a feltöltési oldalon a "Kész oaPIX kép feltöltése" gombbal indítsd a feltöltést és az Országalbum mezőt ne pipáld ki.

Minden OA tag korlátlan számú képpel nevezhet a versenyre. Már feltöltött képeket is lehet nevezni, de kizárólag olyanokat, melyeket más Országalbum-oaPIX versenyre nem neveztél.


Díjazás:

3 kategóriában hirdetünk nyerteseket, valamint lesz egy abszolút nyertes kép is. A nevezési kategóriát a leírásban kérjük megadni, ennek hiányában mi soroljuk be a nevezett képet.

Kategóriák: 

1. Legjobb festmény

2. Legjobb grafika

3. Legjobb absztrakt alkotás (ide grafikát és festményt, vagy bármi más, meghatározhatatlan stílusban készült képet egyaránt nevezhetsz)

A verseny fődíja (abszolút nyertes kép) egy értékes tárgynyeremény ajándékcsomag és egy 17.470 Ft értékű 1 éves OA Pro tagság, valamint a képre 500 pont. 

Mindhárom kategória nyertesének díja egy 17.470 Ft értékű 1 éves OA Pro tagság, valamint a képre 500 pont.

Mindhárom kategória 2. helyezettjének díja egy 9.470 Ft értékű fél éves OA Pro tagság, valamint a képre 400 pont. 

Mindhárom kategória 3. helyezettjének díja szintén egy 9.470 Ft értékű fél éves OA Pro tagság, valamint a képre 300 pont. 

Ezen felül további képek is említésre kerülhetnek a kiértékelésnél, ezek a képek 250 pontot kapnak majd.

Azon felhasználók pedig, akik legalább 10 különböző képet töltenek fel a versenyre, már a verseny alatt 2.470 Ft értékű 1 hónapos OA Pro tagságot kapnak ajándékba.


Az OA Pro tagság előnyeit mind az Országalbumon, mind pedig az oaPIX-en élvezheted, részletek itt


A képverseny szponzorai:

 

Médiapartnerek:

 
Megosztás Vissza a versenyekhez
Hozzászólások

A versenyhez hozzászólni csak belépett felhasználó tud