Fotóverseny megosztása

Megosztás közösségi oldalon

Link (backlink)

Beágyazási kód

(a kód 'width' és 'height' értékei módosíthatók a rendelkezésre álló helyhez igazítva, részletek itt)

oaPIX - Alkoss valami újat!


Időszak: 2019-01-08 - 2019-06-30 Megtekintés: 534

A versenyre kizárólag az oaPIX Online Photo & Art applikációval készült alkotásokat várunk, azonban itt a feltétel, hogy nem lehet kiinduló alap egy fotó, hanem a képnek a semmiből kell készülnie. Az oaPIX applikációt itt találod (a Szerkesztő menüpont alatt). 

Ebbe a kategóriába jöhetnek absztrakt alkotások is, melyeket Te alkottál a semmiből.

Kiindulásképpen használhatod az oaPIX Új eszközeit, amelyeket az Új fülön belül a Festő, az Animált, a Réteg, vagy a Művelet füleken találsz. Ezeket természetesen kombinálhatod az oaPIX bármely eszközével.

A verseny legkorábban 2019. március végével zárulhat le, de minimum 200 képet várunk a versenyre.

A leírásban mindenképpen fel kell tüntetni, hogy a képen mely oaPIX effekt(ek) illetve szűrő(k) került(ek) alkalmazásra, lehetőleg a beállítási értékek is legyenek megadva. Ezen felül az "oaPIX" kategóriát is be kell jelölni feltöltéskor, valamint a "Grafika" kategóriát is.

A versenyre nevezni úgy lehet, hogy a feltöltés során a megfelelő mezőben megjelölöd kiválasztással, hogy az adott képet nevezed az "oaPIX - Alkoss valami újat!" versenyre.

Mivel a kiírásból adódóan nem fér be az Országalbumra megjeleníthető képek közé, a képet kérjük az oaPIX applikációból töltsd fel, vagy a feltöltési oldalon a "Kész oaPIX kép feltöltése" gombbal indítsd a feltöltést és az Országalbum mezőt ne pipáld ki.

Minden OA tag korlátlan számú képpel nevezhet a versenyre. Már feltöltött képeket is lehet nevezni, de kizárólag olyanokat, melyeket más Országalbum versenyre nem neveztél.


Díjazás:

Azon felhasználók, akik legalább 10 különböző képet töltenek fel a versenyre, már a verseny alatt 2.470 Ft értékű 1 hónapos OA Pro tagságot kapnak ajándékba.

A verseny fődíja egy értékes tárgynyeremény ajándékcsomag és egy 17.470 Ft értékű 1 éves OA Pro tagság, valamint a képre 500 pont. 

A 2. díj egy microSD kártyaolvasó és egy 9.470 Ft értékű fél éves OA Pro tagság, valamint a képre 400 pont. 

A 3. díj pedig egy 9.470 Ft értékű fél éves OA Pro tagság, valamint a képre 300 pont. 

Ezen felül további képek is említésre kerülhetnek a kiértékelésnél, ezek a képek 250 pontot kapnak majd.


Az OA Pro tagság előnyeit mind az Országalbumon, mind pedig az oaPIX-en élvezheted, részletek itt


A képverseny szponzorai:

 

Médiapartnerek:

 
Megosztás Vissza a versenyekhez
Hozzászólások

A versenyhez hozzászólni csak belépett felhasználó tud