Fotóverseny megosztása

Megosztás közösségi oldalon

Link (backlink)

Beágyazási kód

(a kód 'width' és 'height' értékei módosíthatók a rendelkezésre álló helyhez igazítva, részletek itt)

oaPIX fotógrafikák III.


Időszak: 2018-10-22 - 2018-12-31 Megtekintés: 846

Két előző oaPIX képversenyünkre sok-sok képet küldtetek, ezért elindítjuk a harmadikat is.

A versenyen az oaPIX Online Photo & Art applikációval módosított képek vehetnek részt. Az oaPIX applikációt itt találod (A Szerkesztő menüpont alatt). 

A versenyre elsősorban fotógrafikákat várunk, ahol az oaPIX igazán megmutathatja erejét, de nem zárkózunk el az applikáció "hagyományos" szűrőinek és effektjeinek használatával készült képektől sem. A verseny legkorábban 2018. december végével zárulhat le, de minimum 250 képet várunk a versenyre.

A leírásban mindenképpen fel kell tüntetni, hogy a képen mely oaPIX effekt(ek) illetve szűrő(k) került(ek) alkalmazásra. Ezen felül az "oaPIX" kategóriát is be kell jelölni feltöltéskor, valamint fotógrafika nevezése esetén a "Grafika" kategóriát is.

A versenyre nevezni normál feltöltéssel lehet, a feltöltés során megjelölve kiválasztással, hogy az adott képet nevezed az "oaPIX fotógrafikák III." versenyre.

Minden OA tag korlátlan számú képpel nevezhet a versenyre. Már feltöltött képeket is lehet nevezni, de kizárólag olyanokat, melyeket más Országalbum versenyre nem neveztél.

Azon felhasználók, akik legalább 10 különböző képet töltenek fel a versenyre, már a verseny alatt 2.470 Ft értékű 1 hónapos OA Pro tagságot kapnak ajándékba.

A fődíj egy időjárásállomás + egy microSD kártyaolvasó + 17.470 Ft értékű 1 éves OA Pro tagság, valamint a képre 500 pont. 

A 2. díj egy 8GB-os figurás pendrive + egy microSD kártyaolvasó + 9.470 Ft értékű fél éves OA Pro tagság, valamint a képre 400 pont. 

3. díj pedig szintén egy fél éves OA Pro tagság, ennek értéke 9.470 Ft, valamint a képre 300 pont. 

Ezen felül további képek is említésre kerülhetnek a kiértékelésnél, ezek a képek 250 pontot kapnak majd.

Az OA Pro tagság előnyeit mind az Országalbumon, mind pedig az oaPIX-en élvezheted, részletek itt


A képverseny szponzorai:

Médiapartnerek:

Megosztás Vissza a versenyekhez
Hozzászólások

A versenyhez hozzászólni csak belépett felhasználó tud