Fotóverseny megosztása

Megosztás közösségi oldalon

Link (backlink)

Beágyazási kód

(a kód 'width' és 'height' értékei módosíthatók a rendelkezésre álló helyhez igazítva, részletek itt)

oaPIX fotógrafikák II.


Időszak: 2018-02-07 - 2018-06-30 Megtekintés: 4040

Első oaPIX képversenyünkre közel 300 képet küldtetek, ezért elindítunk egy újabb, hasonló versenyt, melyben szintén az oaPIX Online Photo & Art applikációval módosított képek vehetnek részt. Az oaPIX applikációt itt találod (A Szerkesztő menüpont alatt). 

A versenyre elsősorban fotógrafikákat várunk, ahol az oaPIX igazán megmutathatja erejét, de nem zárkózunk el az applikáció "hagyományos" szűrőinek és effektjeinek használatával készült képektől sem. A verseny legkorábban 2018. június végével zárulhat le, de minimum 250 képet várunk a versenyre.

A leírásban mindenképpen fel kell tüntetni, hogy a képen mely oaPIX effekt(ek) illetve szűrő(k) került(ek) alkalmazásra. Ezen felül az "oaPIX" kategóriát is be kell jelölni feltöltéskor, valamint fotógrafika nevezése esetén a "Grafika" kategóriát is.

A versenyre nevezni normál feltöltéssel lehet, a feltöltés során megjelölve kiválasztással, hogy az adott képet nevezed az "oaPIX fotógrafikák II." versenyre.

Minden OA tag korlátlan számú képpel nevezhet a versenyre. Már feltöltött képeket is lehet nevezni, de kizárólag olyanokat, melyeket más Országalbum versenyre nem neveztél.

Azon felhasználók, akik legalább 10 különböző képet töltenek fel a versenyre, már a verseny alatt 2.470 Ft értékű 1 hónapos OA Pro tagságot kapnak ajándékba.

Ezen felül lesz egy fődíj, egy 17.470 Ft értékű 1 éves OA Pro tagság, valamint a képre 500 pont. A 2. díj fél éves OA Pro tagság lesz, melynek értéke 9.470 Ft, plusz a képre 400 pont, a 3. díj pedig szintén egy fél éves OA Pro tagság, ennek értéke 9.470 Ft, valamint a képre 300 pont. Ezen felül további képek is említésre kerülhetnek a kiértékelésnél, ezek a képek 250 pontot kapnak majd.

Az OA Pro tagság előnyeit mind az Országalbumon, mind pedig az oaPIX-en élvezheted, részletek itt

A fotóverseny szponzorai:

Médiapartnerek:

Véget ért a 2. oaPIX képversenyünk is!
A több hónapos időtartam alatt ismét rengeteg, közel 650 egyedi alkotást hoztatok. Íme a kiválasztott három győztes kép, és még pár, amelyet 250 ponttal díjazunk külön

1. helyezett: Az öreg pecás (nyereménye egy éves OA Pro előfizetés és a képre 500 pont)
2. helyezett: Eltékozolt jövő (nyereménye fél éves OA Pro előfizetés és a képre 400 pont)
3. helyezett: Repcemező mentén (nyereménye fél éves OA Pro előfizetés és a képre 300 pont)

Különdíjas képek:
Margitszigeti fák
Pikulás
Életképek...hazafelé
Életképek: A lufiárus
Országház 3
Az Éjfél rózsája
Tükörkék
Öreg fűzfa
Hadsereg és hadvezér
Évszázadok ölelése
Téli merengés
Összetartozás III.
Csütörtök délután
Új bolygó születik
Kontrasztok
Tél egy másik bolygón
Vörösben

Megosztás Vissza a versenyekhez
Hozzászólások

A versenyhez hozzászólni csak belépett felhasználó tud