Fotóverseny megosztása

Megosztás közösségi oldalon

Link (backlink)

Beágyazási kód

(a kód 'width' és 'height' értékei módosíthatók a rendelkezésre álló helyhez igazítva, részletek itt)

oaPIX-szel készült fotógrafikák Magyarországról


Időszak: 2017-10-02 - 2017-12-31

Új képversenyt hirdetünk, melyben az oaPIX Online Photo & Art applikációval módosított képek vehetnek részt. Az oaPIX applikációt itt találod (A Szerkesztő menüpont alatt). 

A versenyre elsősorban fotógrafikákat várunk, ahol az oaPIX igazán megmutathatja erejét, de nem zárkózunk el az applikáció "hagyományos" szűrőinek és effektjeinek használatával készült képektől sem. Más tekintetben a képnek meg kell felelnie az Országalbum feltöltési feltételeknek, ezeket feltöltéskor tudod ellenőrizni.

A leírásban mindenképpen fel kell tüntetni, hogy a képen mely oaPIX effekt(ek) illetve szűrő(k) került(ek) alkalmazásra. Ezen felül az "oaPIX" kategóriát is be kell jelölni feltöltéskor, valamint fotógrafika nevezése esetén a "Grafika" kategóriát is.

A versenyre nevezni normál feltöltéssel lehet, a feltöltés során megjelölve kiválasztással, hogy az adott képet nevezed az "oaPIX-szel készült fotógrafikák Magyarországról" versenyre.

Minden OA tag korlátlan számú képpel nevezhet a versenyre. Már feltöltött képeket is lehet nevezni, de kizárólag olyanokat, melyeket más Országalbum versenyre nem neveztél.

Azon felhasználók, akik legalább 10 különböző képet töltenek fel a versenyre, már a verseny alatt 2.470 Ft értékű 1 hónapos OA Pro tagságot kapnak ajándékba.

Ezen felül lesz egy fődíj, egy kb. 40.000 Ft értékű ajándékcsomag. több értékes ajándékkal, pl. gyermek gördeszka szett, stb. A 2. díj 1 éves OA Pro tagság lesz, melynek értéke 12.770 Ft, a 3. díj pedig egy fél éves OA Pro tagság, ennek értéke 7.470 Ft. Az OA Pro tagság előnyeit mind az Országalbumon, mind pedig az oaPIX-en élvezheted, részletek itt

A 3 fődíj nyertesének kiválasztása 2018. január elején történik meg.

A fotóverseny szponzorai:

Médiapartnerek:

Megosztás Vissza a versenyekhez
Hozzászólások

A versenyhez hozzászólni csak belépett felhasználó tud