Profil megosztása

Megosztás közösségi oldalon

Link (backlink)

Beágyazási kód

(a kód 'width' és 'height' értékei módosíthatók a rendelkezésre álló helyhez igazítva, részletek itt)

OAAdmin teszt portfólió

Felirat

Legutóbbi képbejegyzések

Boldog Nőnapot!

2020-03-08 17:54:47 | 107

Boldog Nőnapot kíván minden Nőnek, Hölgynek, Anyukának, Nagymamának, Dédmamának, Lánynak és Csajszinak az Országalbum és az oaPIX online képszerkesztő applikáció!

Tovább

Boldog Új Esztendőt!

2019-12-31 15:11:34 | 643

Boldogságot, kitartást, jókedvet, inspirációt, egészséget, szeretetet, békés otthont, sok finom kávét és nem utolsósorban időt minden jóra! Ezt kívánjuk Neked a 2020-as évre! :) ------------ A kép az oaPIX segítségével készült, a "semmiből". NewBokeh + Vibrance + ZoomBlur2 (többször) + RadiusArt (új oaPIX-szel jön) + Text + LensFlare2 (új oaPIX-szel jön)

Tovább

Boldog Karácsonyt!

2019-12-23 20:56:43 | 264

Nagyon Boldog Karácsonyi Ünnepeket kívánunk minden OA tagnak és oaPIX felhasználónak! ---------- oaPIX: SmoothCulous (jön az új oaPIX-szel!) + Vignette2 + Text (Cinzel)

Tovább

Boldog Nőnapot! (versike a sz...

2019-03-07 22:59:42 | 378

Hölgyek, Lányok, Asszonyok! Mindahányan angyalok, Köszönjük azt, hogy vagytok, Boldogságos Nőnapot! --------------- (a kép az oaPIX képszerkesztővel készült: PaintedFrame + Text)

Tovább

BÚÉK 2019

2018-12-31 13:11:15 | 379

Boldog Új Évet Kíván az Országalbum! ------------------ A kép oaPIX-szel készült. 1. A színpufferekbe tettünk véletlen színeket (Segéd/Tinta - GetRandomColors) 2. Készítettünk 3 db NewPaintCircle képet, ezek mindegyikét változó színnel (színezés: slider-shader), ehhez rákattintunk a nekünk megfelelő színpufferre, majd ezután készült a NewPaintCircle kép, majd a ZoomBlur2, az UnSharpMask, a Jitterr, és újra az UnsharpMask eszközöket használtuk. végül rákattintottunk a felső kép pufferek egyikére, így a képek bekerültek az adott pufferbe. 3. A színpufferekbe tettünk újra véletlen színeket (Segéd/Tinta - GetRandomColors), de már csak az egyikre lett szükségünk, ezért rákattintottunk a megfelelő színpufferbe, hogy az alapszín megkapja a színpuffer színét. 4. Egy újabb NewPaintCircle képet készítettünk, a 2. ponthoz hasonlóan, de most nem tettük pufferbe, hanem ez maradt az alapkép. 5. A PIPLayer-ek segítségével változó mérettel és elforgatással, Lighten rétegként rátettük az alapképre a pufferek képeit. 6. 5x futtattuk a Bokeh2 eszközt (100 mértékkel, LightStar beállítással) 7. Végül pedig Text eszközzel feliratot tettünk rá, középre igazítással, fehér színnel, körvonalas móddal és saját színű árnyékkal.

Tovább

Boldog, Békés Karácsonyt!

2018-12-24 21:39:18 | 214

Boldog, Békés Karácsonyt kíván az Országalbum! "Harang csendül, Ének zendül, Messze zsong a hálaének Az én kedves kis falumban Karácsonykor Magába száll minden lélek. Minden ember Szeretettel Borul földre imádkozni, Az én kedves kis falumban A Messiás Boldogságot szokott hozni. A templomba Hosszú sorba' Indulnak el ifjak, vének, Az én kedves kis falumban Hálát adnak A magasság Istenének. Mintha itt lenn A nagy Isten Szent kegyelme súgna, szállna, Az én kedves kis falumban Minden szívben Csak szeretet lakik máma." Ady Endre: Karácsony - részlet https://www.youtube.com/watch?v=3mot9ZamCpA ------------------------ A kép oaPIX-szel készült.

Tovább