Az Országalmák meséje

Hol volt, hol nem volt, az Óperenciás tengeren is túl, volt egyszer egy ország, mely hogy-hogy nem, valójában egy óriási almáskert volt. Itt teremtek az országalmák, amiknek mindenki csodájára járt. Ugye Te is sejted már, kedves Olvasó, hogy az ország neve nem más, mint: Országalbum.

Jöttek és azóta is csak jönnek szép számmal emberek ebbe a gyönyörű országba, ahol az a szokás, hogy aki letelepedik itt, elültet egy almafát. Aki szorgosan gondozza és nevelgeti a fáját, annak előbb-utóbb termőre is fordul és leszüretelheti a gyümölcsét.

De nem akármilyen almafák nőnek ám ebben az országban, hiszen elsőként rézalmákat teremnek a fák, majd ezüstalmákat és ahogy telik-múlik az idő, a csodálatos fák akár aranyalmákat is teremhetnek. Száz országból ezer tudós érkezett, hogy megfejtse az Országalmák titkát, de mint egy gombostűfej, annyira sem jutott egyik sem.

Az almafák pedig azóta is csak hozzák és hozzák kinccsel felérő gyümölcseiket, és hozni is fogják, míg világ a világ.

No, itt a mese vége, de ne fussál el véle, nevelgesd az almafádat, légy az Ország(album) része!

Nosza rajta, ültesd el Te is az almafádat, nevelgesd a gyűjtött pontjaiddal (képfeltöltésért 32 pontot, szöveges hozzászólásért 5 pontot, szöveg+képes hozzászólásért 15 pontot, kép értékelésért (pontozásért) 5 pontot, nap képe szavazatért 10 pontot kapsz), és szüreteld le a saját Országalmáidat:

  • Egy kép feltöltésével máris elültetted a fádat és 500 pontig magonc fád lesz (újonc Országalbum tag leszel).
  • 500 ponttól 2000 pontig növekedőfélben lesz a fád.
  • 2000 ponttól 5000 pontig már nagyobb (virágzó) fád lesz.
  • 5000 ponttal pedig már teremni is fog az Országalbum almafád, megkapod az első rézalmádat.
  • Minden 5000 pont egy-egy rézalmát jelent, 25000 ponttal a rézalmáid helyett meglesz az első ezüstalmád és 100000 ponttal pedig az első aranyalmád, lecserélve ezüstalmáidat. 105000 ponttal például 1 aranyalmád és 1 rézalmád lesz, és így tovább, és így tovább.
  • Nézd meg az Országalbum almafákat, hányan szüretelhettek már réz, ezüst és aranyalmákat.

    Lépj be az Országalbumra!

    Belépés / Regisztráció