Országalbum - tartalom beágyazási lehetőségek

Számos lehetőséget biztosítunk Neked, akár saját blogodat, wordpress oldaladat, stb. szeretnéd kiegészíteni Országalbum profiloddal vagy galériáddal, képvetítéseddel, akár "csak" színesíteni szeretnéd anélkül, hogy programozásra, vagy bárminemű kiegészítőre lenne szükséged. Ha Youtube videót, illetve iframe-et (embed kódot) be tudsz szúrni, akkor az Országalbum kódokat is.

Ily módon szert tehetsz pl. képgalériára oldaladon/blogodban, egyetlen kód beszúrásával, semmilyen más kiegészítő kódokra nem lesz szükséged. Ott lesz helyben a galéria, az oldalváltó, valamint a nagyobb méretben való nézegetés és a képvetítés linkje egyaránt. Készíthetsz albumot saját, de akár más képeiből is, amiből szintén kérhető képgaléria.

De lehet saját vagy más képeiből vagy albumodból pl. képvetítésed (SlideShow-d) is az oldaladon, számos megközelítésben.

Nézd meg az alábbi mintákat, aztán a megfelelő gombra kattintva lépj tovább arra a részre, aminek érdekelnek a részletei (a minták élő beágyazások, minden link és funkció működik rajtuk).