A kép hozzászólásai
Hozzászólni csak belépett felhasználó tud
-
Én is köszönöm!!! Ezek szerint a szarvaspörköltet csak fotón láthatod, mert azt máshogy egyelőre nem tudom az Interneten elküldeni. Maximum a szarvashibáimat...
-
Tudom Hajni !....csináltam 36 évig.......köszönöm ! ( meglesz )
-
Igen, sajnos, nem könnyű a mesterség, tudom. Az ember kiszolgáltatott a természeti erőknek és konnyen odaveszhet az az irdatlan sok munka. De valahol mégis csak a maga ura és nem szemét emberek aljaskodásának van kitéve, én azt viselem a legrosszabbul (van benne részem elég, most éppen terítéken van egy újabb menet).Remélem, azért egyszer lazíthatsz is majd! Addig is nagyon jó termést kívánok (magamnak meg mindhárom fajtából egy-egy fürtöt)!
Üdv: Hajni -
Minden attól függ,hogy mikor mennyi eső esik....megszabja a szabadságot....ez már augusztusig így lesz...
-
"Gyere Gyuri győri gyufagyárba győri gyufát gyártani!" Még ha Laci vagy is. Aztán, ha netán lepörköltözzük a szép abroszt, elvisszük kimosni a Markazi tóhoz és a cigándi konyha mosósulyokjával igyekszünk orvosolni a dolgot...
-
Érdekes így végig nézni....megnézném élőbe..