Kép megosztása

Megosztás közösségi oldalon

Link (backlink)

Beágyazási kód

(a kód 'width' és 'height' értékei módosíthatók a rendelkezésre álló helyhez igazítva, részletek itt)

Orszagalbum.hu

Hozzászólás módosítása

Válasz módosítása

kőfal


398 2017-09-12
A tervező Szrogh György a piszkés-tetői csillagvizsgáló főépületének főbejáratát a középső szintre tette, arra a szintre, ahova ez a rozzant lépcső vezet. Arra a szintre egy három oldalról zárt udvart tervezett, oda rajzolt egy gépkocsi-parkolót is, amihez kövezett út vezetett volna. A használók aztán máshogy döntöttek, az alsó, eredetileg csak a kiszolgáló egységeknek (kokszraktár, kazánház, szolgálati garázs, stb.) otthont adó alsó szintről egy kevésbé elegáns bejáraton át közlekedtek. A középső szint általában nem közelíthető meg járművel, most a fűtés-korszerűsítés és nyílászáró-csere építkezése miatt oda járó kisteherautók tapostak ki egy földutat.
Részletek a fotóról
Kategóriák / Címkék

Kategóriák

Tájkép Épületek

Címkék

lépcsőkőfalföldútfőépületcsillagvizsgáló2017
Kép információk
Kép készítőjeMiklós Rácz OA Pro
Fotózás ideje2017-09-10 18:06:45
Feltöltés ideje2017-09-12 09:37:08
WikiWikipéda bejegyzés »
Megtekintés398 alkalommal
Felhasználási jogCC-BY-4.0
EXIF adatok

További EXIF adatok a belépést követően

Letöltés

A képeket csak belépett felhasználók tölthetik le

Miklós Rácz további képei |
Helyszín - Mátraszentimre

A kép hozzászólásai

Hozzászólni csak belépett felhasználó tud