Cikk megosztása

Megosztás közösségi oldalon

Link (backlink)

Hí­rképek Magyarország


2012-01-19 19:53:14 | Szerző: sherad | Megtekintés: 2039 |

Megszületett OA legújabb szekciója melyekbe hí­rképek feltöltése és alapos kitárgyalása a cél.

A szekció méGis aktuális fórum topikja és nikzsig egy kósza kívánsága alapján született meg, miszerint lehessen hírképeket feltölteni az oldalra. Mivel a kategória listánkba értelmesen nem tudtam beszúrni hát megszületett az Új szekció melyet a főoldalról lehet elérni.

Bármilyen kép feltölthető a szekcióba melyről a készítője úgy gondolja hír jelleggel érdemes megjeleníteni. Események, Koncertek, demonstrációk (aktuális hehe) vagy esetleg időjárási események, de akár érdekes jelenség utcán, téren vagy akár kinn a pusztaságban. Bármi amiről beszélgetni lehet. Természetesen kitárt pumákat, hogy Kurt Vonnegout nagybecsű szavaival éljek nem kérünk...

Hogy még gyorsabbá és érdekesebbé tegyük a dolgot ha már ott lapul zsebünkben Androidos készülékünk egy új OA alkalmazással akár könnyen feltölthetünk korábban elkészített képeink közül vagy a kamera funkcióval friss meleg képet készíthetünk és tölthetjük is fel. Plusz funkcióként az alkalmazásban listázott hírképekhez akár hozzá is szólhatunk.

Néhány kép az alkalmazásból:


Az Android Marketen azután élesítjük az alkalmazást ha szekcióban már minimum 5 hírkép megjelent. Természetesen ezt a cikket akkor frissítjük is a letöltés címével, hogy minél könnyebben rátalálhassatok. Az alkalmazásba OA felhasználónevetekkel és jelszavatokkal tudtok belépni vagy akár új felszanálói azonosítót létrehozni. Az alkalmazásban létrehozott felhasználó egyenlő jogokkal rendelkezik a weben létrehozott felhasználóval.

Jó fotózást kívánunk... Ja és persze jó fényeket...

Megosztás Vissza a magazin nyitólapjára
Hozzászólások

A cikkhez hozzászólni csak belépett felhasználó tud