Cikk megosztása

Megosztás közösségi oldalon

Link (backlink)

Fotópályázatot hirdetett a kormány augusztus 20. témájában


2011-08-27 22:01:19 | Szerző: Sherad | Megtekintés: 1569 |

Fotópályázatot hirdetett amatőröknek a kormany.hu; a kormányzati portál szerkesztősége olyan fotókat vár, amelyek augusztus 20-án az ünnephez kapcsolódó témában készültek az ország bármely pontján.

A honlapon szerdán közzétett felhívás szerint a győztes fotó készítőjét Veres Zoltán műrepülő Európa-bajnok várja egy közös műrepülésre, ezen kívül a legjobb fotókat is bemutatják.

A rövid címmel ellátott, fekete-fehér vagy színes képeket elektronikusan, nagy felbontásban lehet beküldeni jpg, pdf vagy tif formátumban szeptember 9-én 12 óráig a sajto@kormany.hu e-mailcímre. Egy pályázó legfeljebb három fotóval nevezhet nevének, lakcímének, születési dátumának és telefonszámának megadásával. A kiírás szerint a kép megfelelő mérete minimum 2000 x 3000 pixel.

Fotópályázatot hirdetett a kormány augusztus 20. témájában
(Tűzijáték - Rafeee képe)


A pályázat leendő nyertesének jutalmát - a műrepülést - Kovács Zoltán kormányzati kommunikációért felelős államtitkár szerdán kipróbálta.

Megosztás Vissza a magazin nyitólapjára
Hozzászólások

A cikkhez hozzászólni csak belépett felhasználó tud

Inaktív felhasználó 2011-08-29 07:08:28 | 2.
Nekem sem készültek elfogadható képek (nem sikerült olyan helyről nézni, ahonnan minőséget lehetett volna produkálni), de satlakozom ladikoshoz, aki pályázna annak sok sikert.
 ladikos 2011-08-28 09:24:08 | 1.
Elsőként amit kiváltott a hír:de nem szeretnék repülni!Hála égnek,huszadikán csak néhány madár fotó készült az sem lett publikálható minőségű, legalább így nem nyerhetek! 
Viszont szorítok Rafee-nak és mindannyiitoknak,aki pályázik!
Jó felhívás,közzé tételét köszönöm!
Üdv,ladikos!