Mi ez?

Akár hobbyból, akár profiként fotózol, biztos elgondolkodtál már azon, milyen jó lenne, ha saját fotókiállításod lehetne. Ám az igen költséges. Ha nem találsz támogatót, akkor a terembérlet díját, a nagyméretű fotók nyomtatási költségét és még számos költséget ki kell fizetned. Ez akár milliós nagyságú is lehet. Ezen felül gondoskodnod kell a kiállításod megtöltéséről, egyébként maximum a meghívott ismerősök jönnek el és biztos nem ez a célod, ha már olyan sokba került.

Az Országalbumon nagyon egyszerűen és gyorsan lehet saját virtuális fotókiállításod! Ehhez csupán OA Pro tagságot kell igényelned. Akár több kiállítást is indíthatsz, már egyetlen ebéd árából! Ez utolérhetetlen előny számodra! Ráadásként kiállításod reklámmentes lesz, hogy ne árnyékolja be semmi ezt a csodás online eseményt!

A kiállítótermed (termeid) padlójának, falazatának, mennyezetének textúráját is megadhatod, kiválaszthatod, milyen keretben legyenek a képek, milyen betűtípust használjon a kiállítás, milyen aláfestő zene legyen, stb. Így a kastélyteremtől elkezdve a modern termeken át a sci-fi hangulatig bármilyen termet beállíthatsz magadnak, több 100.000 variáció áll rendelkezésedre.

Akár 10 kiállítóterem is lehet egy-egy kiállításodon, termenként 10-10 képpel, tehát egy kiállításon 100 képet is kiállíthatsz. A kiállításod időtartama akár túl is nyúlhat OA Pro tagságod idején, mi később is listázni fogjuk az oldalon.

A kiállításod promózásába is besegítünk, minden kiállítást megosztunk Facebook oldalunkon, akár többször is, valamint partnereink oldalain is, így nagyon sokan fognak értesülni a kiállításodról, akár a médiába is bekerülhetsz!

A kiállításod látogatói is megoszthatják a kiállításodat a kiállítás Vendégkönyvén keresztül!

Belépés / Regisztráció

Hogyan tudsz Te is profi online 3D fotókiállítást indítani?

OA Pro tagként tölts fel képeket az Országalbumra, majd saját képeidből állíts össze albumot. Új albumot pl. saját profilod Albumok füléről kiindulva tudsz indítani, képeket pedig a képeid oldalain, a kép alatt lévő Albumba gombra kattintva tudsz beletenni. Más képeit ne tedd olyan albumba, amiből kiállítást készítesz, vagy ha mégis, előtte egyeztess a kép készítőjével.

Az album szerkesztésénél rendelkezésedre állnak az online fotókiállítással kapcsolatos opciók (kiállítás elnevezése, leírása, a kiállítás időtartama, kiállítóterem fal, padló, mennyezet textúrája, képkeret típusa, betűtípus). Az albumban a képek sorrendjét elhúzással változtathatod, mobilon és táblagépen is. A beállított sorrend a kiállítótermekben való képsorrendet is jelenti egyben. A rengeteg egyedi kiállítóterem variáció mellett választhatsz a kiállítóterem profilokból is, így még gyorsabban elindíthatod kiállításodat.

...és indulhat is a kiállítás! A kiállításod paramétereit akár a kiállítás folyamán is módosíthatod.

A kiállításodat bárkivel megoszthatod, közösségi oldalakon is, vagy akár a link emailben való elküldésével.

Belépés / Regisztráció

kiállított kép

látogató

kép megtekintés