Cikk megosztása

Megosztás közösségi oldalon

Link (backlink)

Te is várni fogod az új oaPIX képszerkesztőt #13 - Skiccelj!


2021-08-26 15:16:22 | Szerző: oaadmin | Megtekintés: 353 |

Hamarosan megjelenik az új (immár nem béta verziós) oaPIX. Addig is elindítottunk ízelítőként egy cikksorozatot, mely új oaPIX-szel készült képeket mutat be. Sorozatunk tizenharmadik részében az oaPIX WaterSketch eszközével készült digitális watercolor festményeket és vázlatokat hoztunk Neked...

Szereted az elnagyolt festményeket és a vázlatokat? Tetszenek a kép széléig el nem érő, illetve a szabálytalan szélű "pacás" alkotások? Ha bármelyikre igen a válaszod, akkor az új oaPIX megjelenése után a WaterSketch eszköz sűrűn lesz a társad fotóid feldolgozásánál.

Imádjuk az igazán "kreatív kódokat", a WaterSketch eszköz pedig ilyen a javából. Természetesen a címkép is a WaterSketch eszközzel készült és az alábbi - jó sok - kép is. Többféle alapbeállítást (presetet) alkalmaztunk, és még a paramétereket is állítgattuk. Persze több száz kép készült, melyből kiválogattuk ezt a több, mint harmincat, nehéz volt a választás és így is több példát hoztunk, mint eddig bármelyik cikkben a sorozat részei közül. 

Szerinted jók lettek a képek? Kitennéd a faladra valamelyiket? Tetszik ez az oaPIX eszköz? Várjuk hozzászólásod itt a cikk alatt!

A következő, tizennegyedik részben egy ismert festészeti stílus, a fauvizmus alapján készült eszközt mutatunk be, az eszköz neve stílusosan Fauvism.

Addig is, ha ki szeretnéd próbálni jelenlegi formájában (még nem az új) az oaPIX online képszerkesztő applikációt, csak ide kell kattintanod.


----------------

eredeti képek forrása: Pixabay

Megosztás Vissza a magazin nyitólapjára
Hozzászólások

A cikkhez hozzászólni csak belépett felhasználó tud