Cikk megosztása

Megosztás közösségi oldalon

Link (backlink)

Te is várni fogod az új oaPIX képszerkesztőt #7 - Stílus transzfer


2021-05-30 20:47:58 | Szerző: oaadmin | Megtekintés: 401

Hamarosan megjelenik az új (immár nem béta verziós) oaPIX. Addig is elindítottunk ízelítőként egy cikksorozatot, mely új oaPIX-szel készült képeket mutat be. Sorozatunk hetedik részében az oaPIX stílus transzfer (StyleTransfer) eszközével készült digitális alkotásokat hoztunk Neked...

Legyen az Van Gogh híres Starry Night festménye, vagy Afremov bármely csodás színpompás alkotása, mind-mind visszaköszönhetnek a fotód alapján készült digitális alkotásban. A híres művészek által használt színek, vonások, struktúrák ott lehetnek a Te képeidben is. Az oaPIX StyleTransfer eszköze közel 30 ismert alkotást kínál fel alapból, de bármely képet (akár másik fotót) stílus forrásul veheted, hiszen a 3 képpuffer is használható stílusként.

Címképünk stílusforrása egy DeepDream kép volt. Íme, még egy.Egy másik hölgy portréját is átalakítottuk háromféle alkotás színeire és stílusára.

Végül pedig egy harmadik hölgy portréja került átalakításra, előbb Van Gogh Starry Night című alkotásának stílusára, majd Dali, utána Picasso Guernica című képe, végül pedig Kandinsky egyik képe lett a stílus forrás.

Cikksorozatunk következő, nyolcadik részében egy másik eszközt veszünk górcső alá, melynek neve: toGallery. Elnevezése alapján joggal gondolsz arra, hogy olyan alkotások készíthetők vele, melyek szintén mehetnek azonnal a "falra". Nos, igen, de elöljáróként annyit, hogy erre az eszközre ez fokozottan igaz. :)

Addig is, ha ki szeretnéd próbálni jelenlegi formájában (még nem az új) az oaPIX online képszerkesztő applikációt, csak ide kell kattintanod.

Megosztás Vissza a magazin nyitólapjára
Hozzászólások

A cikkhez hozzászólni csak belépett felhasználó tud