Cikk megosztása

Megosztás közösségi oldalon

Link (backlink)

Jön, jön, jön... társoldalunk, a Világalbum


2020-10-19 17:50:20 | Szerző: oaadmin | Megtekintés: 430 |

Sok felhasználónk kérését teljesítjük azzal, hogy - várhatóan még 2020 decemberében - elindul társoldalunk, a Világalbum (vilagalbum.hu), melyre az Országalbum alap koncepciójától eltérően, bárhol a világban készült képet fel lehet majd tölteni.

Azonban csak koncepcióban tér el majd az új oldal, hiszen az Országalbum "motorját" fogja kapni, azaz a bejelentkezés, kép feltöltés, kép listázás, megjelenítés ugyanolyan módon fog működni, mint az Országalbumon jelenleg és természetesen az OA regisztráció erre az új oldalra is érvényes lesz. Azaz egy regisztrációval használhatod az Országalbumot, az oaPIX képszerkesztőt, és a Világalbumot egyaránt, valamint ha a képszerkesztőben, vagy a Világalbumon regisztrálsz majd, visszafelé is érvényes lesz a dolog. 

Egyelőre az Országalbum Külföld kategóriájába tartozó képek jelennek meg (illetve ide viszünk, ha beírod a keresőbe) a vilagalbum.hu domain alatt. A vilagalbum domaint ékezettel és ékezet nélkül egyaránt eléred majd.

A Határok nélkül fotóversennyel is nem kevesebb célunk volt, mint kicsit "bemelegíteni" a dolgot, hogy lehet Határon túli magyar vonatkozású képeket is feltölteni - egyelőre - az Országalbum oldalra, sőt akár Külföldi képeket is. Mindezzel nem lazítani szeretnénk az Országalbum feltöltési szabályain, ugyanis az oldal elindulása után az Országalbumon nem fognak megjelenni a külföldi, csak a magyar vonatkozású Határon túl kategóriába tartozó képek , szeretnénk megőrizni az Országalbum eredeti koncepcióját. A Külföldi képek csak a Világalbumon jelennek majd meg, viszont az Országalbumra feltöltött valamennyi kép megtekinthető lesz a Világalbum alatt is. Tehát ha magyar, vagy Határon túli képet töltesz majd fel, akkor alapértelmezésben 2 oldalon fog megjelenni, de beállíthatod egyébként, mely oldal listázza az adott képet.

Értesíteni fogjuk követőinket itt a fórumban, egy újabb cikkel, a Facebook oldalunkon, amint élesben elstartolt a Világalbum.

Köszönjük, hogy velünk vagy, reméljük, hogy a Világalbum is kedvedre lesz majd és minél több külföldi képedet láthatjuk majd az oldalon. :)-------------------------------

A címképül választott fotót 9brum10 felhasználónk készítette.

Megosztás Vissza a magazin nyitólapjára
Hozzászólások

A cikkhez hozzászólni csak belépett felhasználó tud