Cikk megosztása

Megosztás közösségi oldalon

Link (backlink)

Te is várni fogod az új oaPIX képszerkesztőt #6 - Absztrakció


2020-08-19 11:22:01 | Szerző: oaadmin | Megtekintés: 894

Hamarosan megjelenik az új (immár nem béta verziós) oaPIX. Addig is elindítunk ízelítőként egy cikksorozatot, mely új oaPIX-szel készült képeket mutat be. Sorozatunk hatodik részében az oaPIX fantasztikus új eszközeivel készült absztrakt digitális alkotásokat hoztunk Neked...


Ha szereted az olyan képeket, amelyek igazából nem ábrázolnak semmit, de harmonikusak, és baromi jól mutatnak a képernyőn, vagy a falon, akkor az új oaPIX ebben is társad lesz. Végy bármilyen fotót alapul, 10-ből 7-8 kép garantáltan jól fog mutatni. Ezért mi sem tudtunk betelni a próbálkozásokkal és van olyan fotó, amelyből több mintakép is készült, mind más lett. 

...pszt és még jön majd valami szintén hamarosan, az új oaPIX elstartolása után, ami szintén az absztrakt alkotásokkal kapcsolatos, de erről majd később. :)

Visszatérve a cikkünk témájára. A címképünk az AbstractFactory eszközzel készült. Lássunk még jónéhány alkotást, melyek szintén az AbstractFactory eszköz véletlenszerű beállításainak alkalmazásával készültek valamilyen fotóból.

Az ArtPollock eszköz Pollock szórásos, öntéses festményeihez hasonló alkotásokat produkál, íme egy ízelítőül.Végül pedig jöjjön három kép, melyek egy másik "absztrakciós" eszközzel, az AbstractPaint-tal készültek. Ennek az eszköznek az eredményein többnyire felismerhető az eredeti fotó, de mégis valami más készül belőle.

A cikksorozatunk következő, hetedik részében az ún. stílustranszfer (StyleTransfer) eszközzel készült alkotásokat mutatunk majd, azaz fotóidat gyorsan "átkonvertálhatod" pl. Van Gogh Starry Night festményének stílusára, annak színeivel, stb. De nem csak fixen beállított alkotások használhatók majd stílusként (20+), hanem bármilyen kép.

Addig is, ha ki szeretnéd próbálni jelenlegi formájában (még nem az új) az oaPIX online képszerkesztő applikációt, csak ide kell kattintanod.

Megosztás Vissza a magazin nyitólapjára
Hozzászólások

A cikkhez hozzászólni csak belépett felhasználó tud