Cikk megosztása

Megosztás közösségi oldalon

Link (backlink)

Te is várni fogod az új oaPIX képszerkesztőt #3


2020-07-12 12:05:09 | Szerző: oaadmin | Megtekintés: 361 |

Hamarosan megjelenik az új (immár nem béta verziós) oaPIX. Addig is elindítunk ízelítőként egy cikksorozatot, mely új oaPIX-szel készült képeket mutat be. Sorozatunk harmadik részében az oaPIX néhány új rajzeszközével készült digitális grafikákat mutatunk...


Címképünk a Toon eszköz alapbeállításával készült. Következzen a ToonPaint elnevezésű eszközzel készült kép. A Grafika eszközcsoport több eszköze alkalmas festmény jellegű grafikus alkotás készítésére, így a ToonPaint is.Nézzünk három NewWave eszközzel készült grafikát.

A DynaSketch eszközzel készült képet mutattunk már, de azért ez az eszköz elsősorban a grafika kategóriába tartozik. Következzen két újabb kép, az első képhez használt DynaSketch beállítás inkább a hagyományos rajz kategóriába esik, a másik viszont az alapértelmezett beállítással készült.
A DripGrafik eszköz is izgalmas, merőben újszerű grafikus eredményt ad.A DarkDraw eszköz alapbeállítása erős, sötét puha ceruza/szénrajz jellegű grafikát eredményez.A ChineDraw eszköz is a grafikák széles palettáját szolgáltatja, ezért külön cikket szánunk neki, de az alábbiakban következzen egy kép, ami szintén ezzel készült, ám nem az alapbeállítás szerinti jellegű képet mutatjuk, hanem a rajz réteg és elmosás nélküli verziót, maximális barnítással.

 


Befejezésül nézzünk ismét egy festmény jellegű grafikát, ami a Doodle eszközzel készült.A nyolc részes sorozatunk negyedik részében a ChineDraw eszközzel készült képeket mutatunk majd.

Addig is, ha ki szeretnéd próbálni jelenlegi formájában (még nem az új) az oaPIX online képszerkesztő applikációt, csak ide kell kattintanod.

Megosztás Vissza a magazin nyitólapjára
Hozzászólások

A cikkhez hozzászólni csak belépett felhasználó tud