Cikk megosztása

Megosztás közösségi oldalon

Link (backlink)

Te is várni fogod az új oaPIX képszerkesztőt #1


2020-07-05 11:53:41 | Szerző: oaadmin | Megtekintés: 430 |

Hamarosan megjelenik az új (immár nem béta verziós) oaPIX. Addig is elindítunk ízelítőként egy cikksorozatot, mely új oaPIX-szel készült képeket mutat be. Elsőként íme néhány észbontóan szép digitális festmény, mindegyik egy kattintással készült egy-egy fotóból...

Címképünk az új Masterpiece eszközzel készült, és itt van mindjárt még egy.A Dream eszközzel is csodás képek készíthetők, íme az alapbeállítás, ezen felül számos beállítás és lehetőség van még.A Pastel eszközzel készült az alábbi két kép:
A DrawnPaint eszközzel készült kép kaparásos technikával készült festményre hajaz.Az új Pointillism eszköz szintén csodás eredményt produkál.A PostImpressionism eszközzel készült a következő két digitális festmény.
A Secession eszköz különleges eredményt produkál, persze, mint általában a művész eszközöknél, azért nem minden képre alkalmazható.A SensePaint eszköz számos variációt eredményezhet, akár több eszköznek is megfelel, az alábbiakban két mystpaint variációt láthatsz, smudge kidolgozással.
A SketchPaint eszköz gyorsan készült, vázlat jellegű festményt produkál.A SmudgePaint jellegzetes, ecsettel elmosott eredményt ad. Az alábbi 4 kép ezzel az eszközzel készült, különböző beállításokkal.


Végül a TightBrush eszköz 3D hatású festményeket eredményez, ebből látsz kettő képet, különböző beállításokkal készültek.
A nyolc részes sorozatunk következő részében szintén digitális festő eszközökkel készült képeket mutatunk, ezután lesz cikkünk az új grafikus eszközökről is. Külön cikket szánunk a megújult Pixelsort eszköznek és egy másikat az új ChineDraw eszköznek, de lesz még külön cikk az ún. StyleTransfernek is, mely szintén benne lesz az új oaPIX fegyvertárában. Szintén külön cikkezünk az AbstractFactory és AbstractPaint eszközről, valamint lesz egy záró cikk további új eszközökről és ebben a cikkben szót ejtünk a fejlesztésekről általában.

Hamarosan jövünk még több festménnyel.

Addig is, ha ki szeretnéd próbálni jelenlegi formájában (még nem az új) az oaPIX online képszerkesztő applikációt, csak ide kell kattintanod.

Megosztás Vissza a magazin nyitólapjára
Hozzászólások

A cikkhez hozzászólni csak belépett felhasználó tud

 oaadmin OA Pro 2020-07-10 15:05:51 | 2.
Köszönjük, mi is várjuk már a megjelenést!  
 szasa OA Pro 2020-07-09 22:35:35 | 1.
Fantasztikusan szép képek. Nagyon várom a lehetőséget. Üdv: Szasa