Cikk megosztása

Megosztás közösségi oldalon

Link (backlink)

oaPIX kihívás #51 / oaPIX challenge #51 - Hajak, szakállak, maszkok, állati arcok / Hairs, beards, masks, animal faces


2020-07-03 12:32:05 | Szerző: oaadmin | Megtekintés: 174 |

HU: Cikksorozatunkban az oaPIX képességét hasonlítjuk a piacvezető alkalmazáshoz. Megmutatjuk, hogy a sok perces oktatóvideókkal, vagy sok oldalas tutorialokkal megvalósítható effektek az oaPIX-ben csupán egy kattintás.
EN: In our post series, we compare the ability of oaPIX to market-leading applications. We show that the effects that can be achieved with many minute tutorial videos or multi-page tutorials are just one click in oaPIX.

Hogyan tehetsz gyorsan maszkot, szakállat, hajat, vagy állati arcot portrédra (vagy akár többfélét is, mint címképünkön)? / How to quickly put a mask, beard, hair, or animal face on a portrait?

Íme egy PhotoShop tutorial video / PhotoShop tutorial video: https://www.youtube.com/watch?v=ngJlfE_NcNQ

No, az oaPIX-ben mindez 1-2 kattintás, csupán a Hairs, Beards, AniFaces, Masks eszközök egyikére (Effekt/Vicces szekció) kell kattintanod,, és már kész is vagy (a paraméterekkel a méretezést, forgatást, árnyékot, stb. állíthatod).  In oaPIX it's all 1-2 clicks, all you have to do is click on one of the Hairs, Beards, AniFaces, Masks tools (Effect / Fun section). 

(Megjegyzés: a mintaképen látszik az eredeti fekete haj is, és egymás után indítottuk a Hairs, majd a Masks egyik beállítását, a hajat csak nagyítottuk, a maszk méretén is picit állítottunk, némileg elforgattuk valamint árnyékot alkalmaztunk.)

Ha ide kattintasz, (EN-english version), az oaPIX demó képére azonnal aktiválhatod az Inception eszközt.  / Activate oaPIX Inception tool.

Az oaPIX Online Photo & Art App alkalmazás weboldalát itt találod, (EN-english version) az applikációt a Szerkesztő menüpontra kattintva éred el. / You find the oaPIX application here.

Megosztás Vissza a magazin nyitólapjára
Hozzászólások

A cikkhez hozzászólni csak belépett felhasználó tud