Cikk megosztása

Megosztás közösségi oldalon

Link (backlink)

Március 26-án érkezik az álom fotós mobil


2019-03-02 13:40:48 | Szerző: oaadmin | Megtekintés: 471 |

Március 26-án mutatja be a Huawei a P30 és P30 Pro új csúcsmodelleket, melyből minket igazán a P30 Pro érdekel, legalábbis fotós szempontból.

Talán ez lesz az a mobil, amire minden amatőr fotós vágyott már egy ideje. Bár az árak már a Huawei-nél is magasra lettek tornázva, de azért talán egy jó előfizetéssel egész jó konstrukcióban elhozható lesz mobilszolgáltatóktól. Ha pedig mindazt tudni fogja, amit ígértek, akkor meg is fogja érni az árát, hiszen egy ilyen szuper mindenes lehet az ember zsebében, mely még a fotómasinákat is engedi otthon hagyni, sőt tükörreflexes gépek produktumával vetekedő képeket készíthetünk.

A P30 Próban 10x veszteségmentes optikai zoom foglal majd helyet a telefotós kamera személyében, melynek lencserendszerét egy periszkópos megoldással fektetve építettek a mobilba. A zoom kamera mellett ultraszéles látószögű kamera, és egy nagyfelbontású normál kamera is szerepel a fegyverkínálatban, 38 megapixeles felbontással és f1.8 fényerővel. A negyedik hátlapi kamera egy ToF kamera lesz, ami mélységinformációkkal segíti majd a képkészítést. 


A képek egy 6,5 colos kijelzőn nézegethetők, mely kijelző annyira jónak ígért, hogy állítólag leugranak róla a képek és videók. :)

Fantasztikus éjszakai képek várhatók a mobiltól. Mi pedig alig várjuk az új Huawei csúcsmobilokat. :) 

A "sima" P30-ról annyit kell tudni, hogy a tavaly év második felében érkezett Mate 20 Pro kameráit örökli, azzal a plusszal, hogy az 5x zoom helyett ott is 10x-es lesz.

A mintaképek, és a címkép is Huawei Mate 20 Pro-val készültek, tehát a P30 Pro-val akár még ennél is szebb képek készíthetők majd. Amíg megérkezik a P30 Pro,  és érdekelnek további mobilos szuperképek, nézegesd a Mate 20 Pro-val készült képeket itt alább illetve a forrásként megjelölt linken.


Képek forrása: liveatpc.com

P30 Pro termékfotó forrása: gsmarena

Megosztás Vissza a magazin nyitólapjára
Hozzászólások

A cikkhez hozzászólni csak belépett felhasználó tud