Cikk megosztása

Megosztás közösségi oldalon

Link (backlink)

Meghosszabbítjuk a Maraton II. fotóverseny nevezési határidejét!


2018-09-05 17:48:17 | Szerző: oaadmin | Megtekintés: 257 |

Már eddig is több, mint 5.000 képet nevezetetek a versenyre, ami óriási szám!

A meghosszabbítás oka pedig pontosan ebből fakad, hogy óriási az érdeklődés a Maraton II. fotóversenyünk iránt, már mostanáig több, mint 2x annyi képet neveztetek, mint a Maraton I-re összesen.

Ezért "rendszert", azaz hagyományt szeretnénk csinálni a dologból, és amint vége a II. Maratonnak, indítani szeretnénk a III.-at és ha minden jól megy, lesz még több is.

Ám nem szeretnénk a következő verseny elejét és végét két évre tenni, ezért más nagy fotóversenyekhez hasonlóan egy adott évhez fog kötődni a pályázat/verseny, és a III. Maratont már OA Maraton 2019 címmel szeretnénk majd meghirdetni, és január 1-től december 31-ig lehet majd nevezni.

Ezért a Maraton II.-t meghosszabbítjuk december 31-ig, amit követ majd 2019. január 31-ig a közönségszavazási időszak és februárban derül majd ki, kik lesznek a végső nyertesek!

Itt találod a verseny oldalát! Minden feltöltött képedet már a feltöltéskor tudod nevezni a versenyre, de amelyik képed még nem vett részt versenyen, azokat módosítással tudod nevezni. Bármennyi képet nevezhetsz, szóval hajrá OA Maraton II, ez tényleg igazán maratoni lesz! :)

Megosztás Vissza a magazin nyitólapjára
Hozzászólások

A cikkhez hozzászólni csak belépett felhasználó tud