Cikk megosztása

Megosztás közösségi oldalon

Link (backlink)

oaPIX kihívás #40 / oaPIX challenge #40 - Metszet hatás / Gravure-engrave effect


2018-07-12 14:14:32 | Szerző: oaadmin | Megtekintés: 384 |

HU: Cikksorozatunkban az oaPIX képességét hasonlítjuk a piacvezető alkalmazáshoz. Megmutatjuk, hogy a sok perces oktatóvideókkal, vagy sok oldalas tutorialokkal megvalósítható effektek az oaPIX-ben csupán egy kattintás.
EN: In our post series, we compare the ability of oaPIX to market-leading applications. We show that the effects that can be achieved with many minute tutorial videos or multi-page tutorials are just one click in oaPIX.

Hogyan tehetsz metszet hatást fotódra? / How to create engraving effect on your photo?

Íme egy PhotoShop tutorial video / PhotoShop tutorial video: https://www.youtube.com/watch?v=nBog3gLuTaE

No, az oaPIX-ben mindez egyetlen kattintás, csupán az oaArtGravure eszközre (Art/Styles szekció) kell kattintanod,, és már kész is vagy (a paraméterekkel a típust, az irányt és a véset szélességét állíthatod).  In oaPIX its just only one click. 

(HU megjegyzés: az oaPIX oaArtGravure eszközével még a régies metszet hatást is megkapod)

Ha ide kattintasz, (EN-english version), az oaPIX demó képére azonnal aktiválhatod az oaArtGravure eszközt.  / Activate oaPIX oaArtGravure tool.

Az oaPIX Online Photo & Art App alkalmazás weboldalát itt találod, (EN-english version) az applikációt a Szerkesztő menüpontra kattintva éred el. / You find the oaPIX application here.

Megosztás Vissza a magazin nyitólapjára
Hozzászólások

A cikkhez hozzászólni csak belépett felhasználó tud