Cikk megosztása

Megosztás közösségi oldalon

Link (backlink)

oaPIX kihívás #35 / oaPIX challenge #35 - Effektezett szöveg / Effected text


2018-06-13 10:00:32 | Szerző: oaadmin | Megtekintés: 507 |

HU: Cikksorozatunkban az oaPIX képességét hasonlítjuk a piacvezető alkalmazáshoz. Megmutatjuk, hogy a sok perces oktatóvideókkal, vagy sok oldalas tutorialokkal megvalósítható effektek az oaPIX-ben csupán egy kattintás.
EN: In our post series, we compare the ability of oaPIX to market-leading applications. We show that the effects that can be achieved with many minute tutorial videos or multi-page tutorials are just one click in oaPIX.

Hogyan készíthetsz különféle effektekkel díszített szöveget, villámgyorsan? / How to make texts with different effects?

Íme néhány PhotoShop tutorial video / PhotoShop tutorial video:
Szőrös betűk / furry text: https://www.youtube.com/watch?v=XgFPPoKvWeU
Fém betűk / metal text: https://www.youtube.com/watch?v=3K2M7z56BQs

No, az oaPIX-ben mindez egyetlen kattintás, csupán az FXText effektre (New/Text szekció) kell kattintanod,, és már kész is vagy (a paraméterekkel az effekteket - keverhetsz is két effektet, így nagyon érdekes hatásokat hozhatsz létre -, a betűméretet, stílust és betűvastagságot állíthatod).  In oaPIX its just only one click. 

Az oaPIX-ben 30+ szöveg effekt és keverve pedig 1.000+ kombináció vár Rád! / oaPIX has 30+ text effects and mixed with 1,000+ combinations waiting for you!

Ha ide kattintasz, (EN-english version), az oaPIX-ben azonnal indíthatsz szőrös szöveget.  / Activate oaPIX furry effected text.

Ha ide kattintasz, (EN-english version), az oaPIX-ben azonnal indíthatsz fémhatású szöveget.  / Activate oaPIX metal effected text.

(HU: megjegyzés: a mintában a szőrös betűt eltettük képpufferbe, majd behívtunk egy textúrát - newTexture - és PIPLayer-rel ráhelyeztük a pufferben lévő képet)

Az oaPIX Online Photo & Art App alkalmazás weboldalát itt találod, (EN-english version) az applikációt a Szerkesztő menüpontra kattintva éred el. / You find the oaPIX application here.

Megosztás Vissza a magazin nyitólapjára
Hozzászólások

A cikkhez hozzászólni csak belépett felhasználó tud