Cikk megosztása

Megosztás közösségi oldalon

Link (backlink)

oaPIX kihívás #34 / oaPIX challenge #34 - OpArt alkotás / OpArt artwork


2018-06-11 15:38:20 | Szerző: oaadmin | Megtekintés: 500 |

HU: Cikksorozatunkban az oaPIX képességét hasonlítjuk a piacvezető alkalmazáshoz. Megmutatjuk, hogy a sok perces oktatóvideókkal, vagy sok oldalas tutorialokkal megvalósítható effektek az oaPIX-ben csupán egy kattintás.
EN: In our post series, we compare the ability of oaPIX to market-leading applications. We show that the effects that can be achieved with many minute tutorial videos or multi-page tutorials are just one click in oaPIX.

Hogyan készíthetsz OpArt stílusú alkotást, melynek legfőbb képviselője Victor Vasarely volt? / How to create your own eye-catching, Op Art artwork?

Íme egy PhotoShop tutorial video / PhotoShop tutorial video: https://www.youtube.com/watch?v=2OBSB2gHpEQ

No, az oaPIX-ben mindez egyetlen kattintás, csupán a newOpArt eszközre (New/Process szekció) kell kattintanod,, és már kész is vagy (a paraméterekkel a típust, a színsémát, a torzítást és felülszínezést állíthatod).  In oaPIX its just only one click. 

Ha ide kattintasz, (EN-english version), az oaPIX demó képére azonnal aktiválhatod a newOpArt eszközt.  / Activate oaPIX newOpArt tool.

Az oaPIX Online Photo & Art App alkalmazás weboldalát itt találod, (EN-english version) az applikációt a Szerkesztő menüpontra kattintva éred el. / You find the oaPIX application here.

Megosztás Vissza a magazin nyitólapjára
Hozzászólások

A cikkhez hozzászólni csak belépett felhasználó tud