Cikk megosztása

Megosztás közösségi oldalon

Link (backlink)

oaPIX kihívás #29 / oaPIX challenge #29 - Víztükör


2018-03-04 17:20:41 | Szerző: oaadmin | Megtekintés: 524 |

HU: Cikksorozatunkban az oaPIX képességét hasonlítjuk a piacvezető alkalmazáshoz. Megmutatjuk, hogy a sok perces oktatóvideókkal, vagy sok oldalas tutorialokkal megvalósítható effektek az oaPIX-ben csupán egy kattintás.
EN: In our post series, we compare the ability of oaPIX to market-leading applications. We show that the effects that can be achieved with many minute tutorial videos or multi-page tutorials are just one click in oaPIX.

Szeretnél víztükröt varázsolni képeidre? / How to create water reflections with realistic ripples?

Íme egy PhotoShop tutorial video / PhotoShop tutorial video: https://www.youtube.com/watch?v=0MvjWH8opK0

No, az oaPIX-ben mindez egyetlen kattintás, csupán az oaWater effektre (Effects/Weather szekció) kell kattintanod, és már kész is vagy (a paraméterekkel a hullámok számát és erősségét, a fény/árnyékolás módját és a tükörkép módját állíthatod).  In oaPIX its just only one click. 

Ha ide kattintasz, (EN-english version), az oaPIX demó képére azonnal aktiválhatod az oaWater effektet.  / Activate oaPIX oaWater effect.

Az oaPIX Online Photo & Art App alkalmazás weboldalát itt találod, (EN-english version) az applikációt a Szerkesztő menüpontra kattintva éred el. / You find the oaPIX application here.

Megosztás Vissza a magazin nyitólapjára
Hozzászólások

A cikkhez hozzászólni csak belépett felhasználó tud