Cikk megosztása

Megosztás közösségi oldalon

Link (backlink)

oaPIX kihívás #25 / oaPIX challenge #25 - Mattítás / Matte szűrő


2018-02-17 11:53:51 | Szerző: oaadmin | Megtekintés: 548 |

HU: Cikksorozatunkban az oaPIX képességét hasonlítjuk a piacvezető alkalmazáshoz. Megmutatjuk, hogy a sok perces oktatóvideókkal, vagy sok oldalas tutorialokkal megvalósítható effektek az oaPIX-ben csupán egy kattintás.
EN: In our post series, we compare the ability of oaPIX to market-leading applications. We show that the effects that can be achieved with many minute tutorial videos or multi-page tutorials are just one click in oaPIX.

Tetszenek a divatos/fashion mattítások a képeken, szeretnéd ilyen szűrővel feldobni a képeidet? / How to make a matte photo effect?

Íme egy PhotoShop tutorial video / PhotoShop tutorial video: https://www.youtube.com/watch?v=Q1d4mCS6D8s

No, az oaPIX-ben mindez egyetlen kattintás, csupán a Matte szűrőre (Up/Boosts szekció) kell kattintanod, és már kész is vagy (a paraméterrel a mattítás mértékét tudod állítani).  In oaPIX its just only one click. 

Ha ide kattintasz, (EN-english version), az oaPIX demó képére azonnal aktiválhatod a Matte szűrőt.  / Activate oaPIX Matte filter.

Az oaPIX Online Photo & Art App alkalmazás weboldalát itt találod, (EN-english version) az applikációt a Szerkesztő menüpontra kattintva éred el. / You find the oaPIX application here.

Megosztás Vissza a magazin nyitólapjára
Hozzászólások

A cikkhez hozzászólni csak belépett felhasználó tud