Cikk megosztása

Megosztás közösségi oldalon

Link (backlink)

oaPIX kihívás #23 / oaPIX challenge #23 - Nappalból (csillagos) éjszaka


2018-02-12 22:31:22 | Szerző: oaadmin | Megtekintés: 646 |

HU: Cikksorozatunkban az oaPIX képességét hasonlítjuk a piacvezető alkalmazáshoz. Megmutatjuk, hogy a sok perces oktatóvideókkal, vagy sok oldalas tutorialokkal megvalósítható effektek az oaPIX-ben csupán egy kattintás.
EN: In our post series, we compare the ability of oaPIX to market-leading applications. We show that the effects that can be achieved with many minute tutorial videos or multi-page tutorials are just one click in oaPIX.

Általában nappal fotózol, de néha szeretnél csillagos égboltot a képeidre? / How to transform a photo from day to night?

Íme egy PhotoShop tutorial video / PhotoShop tutorial video: https://www.youtube.com/watch?v=R8OSjS-iYSc

No, az oaPIX-ben mindez egyetlen kattintás, csupán a NightSky effektre (Effects/Weather szekció) kell kattintanod, és már kész is vagy (a paraméterekkel a csillagos rész mértékét, valamint a csillagok mennyiségét tudod állítani).  In oaPIX its just only one click. 

Megjegyzés: az oaPIX speciális algoritmusa elsősorban kék eget megjelenítő képeken fog csillagokat eredményezni. Más képeken használható még a MoonLight effekt is, ez hasonló éjszakai fényviszonyokat teremt, de csillagok nélkül.

Ha ide kattintasz, (EN-english version), az oaPIX demó képére azonnal aktiválhatod a NightSky effektet.  / Activate oaPIX NightSky effect.

Az oaPIX Online Photo & Art App alkalmazás weboldalát itt találod, (EN-english version) az applikációt a Szerkesztő menüpontra kattintva éred el. / You find the oaPIX application here.

Megosztás Vissza a magazin nyitólapjára
Hozzászólások

A cikkhez hozzászólni csak belépett felhasználó tud