Cikk megosztása

Megosztás közösségi oldalon

Link (backlink)

oaPIX kihívás #22 / oaPIX challenge #22 - Vinyettálás


2018-02-10 12:09:32 | Szerző: oaadmin | Megtekintés: 583 |

HU: Cikksorozatunkban az oaPIX képességét hasonlítjuk a piacvezető alkalmazáshoz. Megmutatjuk, hogy a sok perces oktatóvideókkal, vagy sok oldalas tutorialokkal megvalósítható effektek az oaPIX-ben csupán egy kattintás.
EN: In our post series, we compare the ability of oaPIX to market-leading applications. We show that the effects that can be achieved with many minute tutorial videos or multi-page tutorials are just one click in oaPIX.

Ugye, milyen látványos egy kis sötétedés a kép szélén? Jobban kiemeli a kép lényegét. Szeretnél ilyet varázsolni a képeidre? / How to make a vignette effect?

Íme egy PhotoShop tutorial video / PhotoShop tutorial video: https://www.youtube.com/watch?v=-FgsOgrhYDc

No, az oaPIX-ben mindez egyetlen kattintás, csupán a Vignette2 effektre (Filters/Old szekció) kell kattintanod, és már kész is vagy (a paraméterekkel a vinyettálás méretét, valamint az elmosás mértékét tudod állítani).  In oaPIX its just only one click. 

Ha ide kattintasz, (EN-english version), az oaPIX demó képére azonnal aktiválhatod a Vignette2 effektet.  / Activate oaPIX Vignette2 effect.

Az oaPIX Online Photo & Art App alkalmazás weboldalát itt találod, (EN-english version) az applikációt a Szerkesztő menüpontra kattintva éred el. / You find the oaPIX application here.

Megosztás Vissza a magazin nyitólapjára
Hozzászólások

A cikkhez hozzászólni csak belépett felhasználó tud