Cikk megosztása

Megosztás közösségi oldalon

Link (backlink)

oaPIX kihívás #20 / oaPIX challenge #20 - Játékasztal/TiltShift effekt


2018-02-06 18:00:08 | Szerző: oaadmin | Megtekintés: 626 |

HU: Cikksorozatunkban az oaPIX képességét hasonlítjuk a piacvezető alkalmazáshoz. Megmutatjuk, hogy a sok perces oktatóvideókkal, vagy sok oldalas tutorialokkal megvalósítható effektek az oaPIX-ben csupán egy kattintás.
EN: In our post series, we compare the ability of oaPIX to market-leading applications. We show that the effects that can be achieved with many minute tutorial videos or multi-page tutorials are just one click in oaPIX.

Szeretnéd az ún. miniatúra, vagy játékasztal effekttel felturbózni a képedet? / How to make a photo look like a miniature toy modell?

Íme egy PhotoShop tutorial video / PhotoShop tutorial video: https://www.youtube.com/watch?v=ezuTMZY9KQo

No, az oaPIX-ben mindez egyetlen kattintás, csupán a TiltShift2 effektre (Effects/Blur szekció) kell kattintanod, és már kész is vagy.  In oaPIX its just only one click. 

Megjegyzés: A legjobb "játék" hatást városok, települések, közlekedő emberek, járművek felülről készített képein érheted el, ahol a kép aljától felfelé haladva nő a fizikai távolság a kamerától számítva. Mivel a TiltShift effekttel létrehozott ál "mélységélességet" a szemünk kisebb távolsággal azonosítja (pl. makrók), ezért agyunk becsapja önmagát és így alakul ki a már említett játék hatás.

Ha ide kattintasz, (EN-english version), az oaPIX demó képére azonnal aktiválhatod a TiltShift effektet.  / Activate oaPIX TiltShift effect.

Az oaPIX Online Photo & Art App alkalmazás weboldalát itt találod, (EN-english version) az applikációt a Szerkesztő menüpontra kattintva éred el. / You find the oaPIX application here.

Megosztás Vissza a magazin nyitólapjára
Hozzászólások

A cikkhez hozzászólni csak belépett felhasználó tud