Cikk megosztása

Megosztás közösségi oldalon

Link (backlink)

oaPIX kihívás #17 / oaPIX challenge #17 - Nashville


2018-01-22 10:46:09 | Szerző: oaadmin | Megtekintés: 524 |

HU: Cikksorozatunkban az oaPIX képességét hasonlítjuk a piacvezető alkalmazáshoz. Megmutatjuk, hogy a sok perces oktatóvideókkal, vagy sok oldalas tutorialokkal megvalósítható effektek az oaPIX-ben csupán egy kattintás.
EN: In our post series, we compare the ability of oaPIX to market-leading applications. We show that the effects that can be achieved with many minute tutorial videos or multi-page tutorials are just one click in oaPIX.

Ha használtál már Instagramot, akkor a Nashville szűrő ismerősen cseng füledben. Hasonló színszűrő az oaPIX-ben is található. / How to create a stunning Instagram Nashville filter?

Íme egy PhotoShop tutorial video / PhotoShop tutorial video: https://www.youtube.com/watch?v=14khxLI8j4U

No, az oaPIX-ben mindez egyetlen kattintás, csupán a Yesvill szűrőre (Filters/Old szekció) kell kattintanod, és már kész is vagy.  In oaPIX its just only one click. 

Ha ide kattintasz, (EN-english version), az oaPIX demó képére azonnal aktiválhatod a Yesvill szűrőt.  / Activate oaPIX Yesvill filter.

Az oaPIX Online Photo & Art App alkalmazás weboldalát itt találod, (EN-english version) az applikációt a Szerkesztő menüpontra kattintva éred el. / You find the oaPIX application here.

Megosztás Vissza a magazin nyitólapjára
Hozzászólások

A cikkhez hozzászólni csak belépett felhasználó tud