Cikk megosztása

Megosztás közösségi oldalon

Link (backlink)

oaPIX kihívás #16 / oaPIX challenge #16 - Háromszögesítsünk!


2018-01-19 10:32:44 | Szerző: oaadmin | Megtekintés: 380 |

HU: Cikksorozatunkban az oaPIX képességét hasonlítjuk a piacvezető alkalmazáshoz. Megmutatjuk, hogy a sok perces oktatóvideókkal, vagy sok oldalas tutorialokkal megvalósítható effektek az oaPIX-ben csupán egy kattintás.
EN: In our post series, we compare the ability of oaPIX to market-leading applications. We show that the effects that can be achieved with many minute tutorial videos or multi-page tutorials are just one click in oaPIX.

A háromszögek érdekesek, ha pedig sok van belőle, méginkább azok. Szeretnéd háromszögekből álló alkotássá varázsolni a képedet, pl. profilképet, vagy akármit? / How to make low-poly picture from a photo?

Íme egy PhotoShop tutorial video / PhotoShop tutorial video: https://www.youtube.com/watch?v=MSAGUhzA-90

No, az oaPIX-ben mindez egyetlen kattintás, csupán a Triangulum effektre (Art/Components szekció) kell kattintanod, és már kész is vagy.  A paraméterekkel a háromszögek számát és az árnyékolást állíthatod (amivel még különlegesebb hatásokat hozhatsz létre, mindenképpen próbáld ki).  In oaPIX its just only one click. 

Ha ide kattintasz, (EN-english version), az oaPIX demó képére azonnal aktiválhatod a Triangulum effektet.  / Activate oaPIX Triangulum effect.

Az oaPIX Online Photo & Art App alkalmazás weboldalát itt találod, (EN-english version) az applikációt a Szerkesztő menüpontra kattintva éred el. / You find the oaPIX application here.

Megosztás Vissza a magazin nyitólapjára
Hozzászólások

A cikkhez hozzászólni csak belépett felhasználó tud