Cikk megosztása

Megosztás közösségi oldalon

Link (backlink)

oaPIX kihívás #14 / oaPIX challenge #14 - Orton szűrő


2018-01-15 13:37:16 | Szerző: oaadmin | Megtekintés: 537 |

HU: Cikksorozatunkban az oaPIX képességét hasonlítjuk a piacvezető alkalmazáshoz. Megmutatjuk, hogy a sok perces oktatóvideókkal, vagy sok oldalas tutorialokkal megvalósítható effektek az oaPIX-ben csupán egy kattintás.
EN: In our post series, we compare the ability of oaPIX to market-leading applications. We show that the effects that can be achieved with many minute tutorial videos or multi-page tutorials are just one click in oaPIX.

Mindig csodáltad a puha fókuszú, selymes képeket? Szeretnéd hasonló szűrővel feldobni a képedet? / Add a soft focus glow to your photos!

Íme néhány PhotoShop tutorial video / PhotoShop tutorial videos:
https://www.youtube.com/watch?v=dI4WpPIBoRw
https://www.youtube.com/watch?v=onYXOkzs8vA
https://www.youtube.com/watch?v=BLQfva4kWbY

No, az oaPIX-ben mindez egyetlen kattintás, csupán az oaOrton szűrőre (Filters/Coffee szekció) kell kattintanod, és már kész is vagy.  In oaPIX its just only one click. 

Ha ide kattintasz, (EN-english version), az oaPIX demó képére azonnal aktiválhatod az oaOrton szűrőt.  / Activate oaPIX oaOrton filter.

Az oaPIX Online Photo & Art App alkalmás weboldalát itt találod, (EN-english version) az applikációt a Szerkesztő menüpontra kattintva éred el. / You find the oaPIX application here.

Megosztás Vissza a magazin nyitólapjára
Hozzászólások

A cikkhez hozzászólni csak belépett felhasználó tud