Cikk megosztása

Megosztás közösségi oldalon

Link (backlink)

oaPIX kihívás #13 / oaPIX challenge #13 - Mandala


2018-01-12 18:53:17 | Szerző: oaadmin | Megtekintés: 492 |

HU: Cikksorozatunkban az oaPIX képességét hasonlítjuk a piacvezető alkalmazáshoz. Megmutatjuk, hogy a sok perces oktatóvideókkal, vagy sok oldalas tutorialokkal megvalósítható effektek az oaPIX-ben csupán egy kattintás.
EN: In our post series, we compare the ability of oaPIX to market-leading applications. We show that the effects that can be achieved with many minute tutorial videos or multi-page tutorials are just one click in oaPIX.

Nnnna, azért a bevezető jelen esetben nem egészen igaz, mert egy kattintással nem lehet mandalát rajzolni, de mindenesetre nagyon egyszerűen és nagyon gyorsan lehet, akár fél perc, vagy rövidebb idő alatt is. 

Szóval, szeretnél saját mandalát rajzolni? / How to make a mandala artwork?

Íme néhány PhotoShop tutorial video / PhotoShop tutorial videos:
https://www.youtube.com/watch?v=6qgmyY0EWgI
https://www.youtube.com/watch?v=qvHyxraPCm4
https://www.youtube.com/watch?v=LYuNHGm8nn8
https://www.youtube.com/watch?v=aOLJ8imYTRA

No, az oaPIX-ben mindez sokkal egyszerűbb, csupán a Painter/Eraser funkciót kell használnod (New/Paint szekció) In oaPIX this is very simple. 

Készítettünk egy videót is a mandala festés bemutatására:

Ha ide kattintasz, (EN-english version), az oaPIX-ben azonnal el is indíthatod egy üres képen a Painter-t, már csak a színeket kell majd beállítanod, illetve a különböző festési opciókat beállítanod.  / Activate oaPIX Painter function.

Az oaPIX Online Photo & Art App alkalmás weboldalát itt találod, (EN-english version) az applikációt a Szerkesztő menüpontra kattintva éred el. / You find the oaPIX application here.

Megosztás Vissza a magazin nyitólapjára
Hozzászólások

A cikkhez hozzászólni csak belépett felhasználó tud