Cikk megosztása

Megosztás közösségi oldalon

Link (backlink)

Bemutatjuk... a puzzle képjátékokat!


2018-01-05 21:13:09 | Szerző: oaadmin | Megtekintés: 507 |

Szeretnénk, ha az Országalbumon eltöltött percek még annál is kellemesebbek lennének, mint amilyen kellemesek eddig voltak. :-) Mivel lehetne jobban feldobni az online időtöltést, mint játékkal?

Ezért néhány hónappal ezelőtt eldöntöttük, hogy a játékokat is behozzuk az Országalbumra. A legmegfelelőbb erre természetesen a puzzle, ugyanis képből nagyon jól állunk! ;-)


Így amikor december elején publikus tesztre bocsátottuk a puzzle játékokat, azonnal lett 120.000 játékunk, így egyből az egyik legnagyobb puzzle oldal lettünk! Tiszta Google, letaroljuk a piacot... :-D


Páran már ki is próbálták, közben pedig még javítgattunk rajta, most pedig már készen áll, hogy jó sokan kipróbálják az Országalbum Képjátékokat! Játszhatsz belépés nélkül is, de ha a ranglistán is szeretnél szerepelni, akkor be kell lépned. Jó hír, hogy Facebook-kal is be tudsz lépni!


Az OA kezdőoldalon is találsz egy legfrissebb kirakott puzzle-k szakaszt, valamint a puzzle-ket kirakó felhasználók oldalán is megjelenik majd, mely képek kirakását teljesítette. Az adott kép játékának oldalán pedig szintén látod, ki rakta már ki. A képjátékok oldalon ranglistán a kirakott képek számával, valamint átlag lépésszámmal és átlag idővel veszel részt.


Nosza rajta, várnak a puzzle-k!

Megosztás Vissza a magazin nyitólapjára
Hozzászólások

A cikkhez hozzászólni csak belépett felhasználó tud