Cikk megosztása

Megosztás közösségi oldalon

Link (backlink)

Lezárult a Maraton I. fotóverseny. Megvannak a nyertes képek


2017-12-14 14:48:52 | Szerző: oaadmin | Megtekintés: 942 |

Tavaly október 1-től küldtétek a képeket az Országalbum Fotókiálíltás Maraton Fotóversenyre és a verseny végére 2400 kép gyűlt össze, ami fantasztikus szám. Már a havi fordulók kiértékelésénél is gondban volt a zsűri, most a végső megmérettetésen pedig egyenesen izzasztó hangulat volt, hiszen annyi jó képet neveztetek, nagyon nehéz volt mindig a választás.

A Maraton I. most, december közepén végleg lezárult, azaz eldőlt az első két helyezett sorsa zsűri szavazása által és a közönségszavazás is.

A fotóverseny első helyezettjei a fordulók legjobb képeiből kerültek kiválasztásra. Összesen 99 fotó került a legjobbak közé, ebből a 2 legjobb az alábbi.

1. Helyezett: Fefe Megkerült múlt című képe (cikkünkhöz is ezt a képet mellékeltük címképnek). Nyereménye egy Panasonic GX1 MILC fényképezőgép.
2. Helyezett: laszlopolgar Forog című képe. Nyereménye egy Kodak PixPro AZ252 bridge fényképezőgép.

A közönségszavazás nyertese pedig Dávid86, aki a Badacsony tetején című képével érte el a legtöbb szavazatot. A nyereménye egy Syma X8G FullHD akciókamerás drón.

A közönségszavazást egy játékkal kötöttük össze, melyen egy Androidos táblagépet sorsoltunk a szavazók között. Ennek a nyertese pedig Wolfbrat felhasználónk lett.

A Maraton 1 virtuális fotókiállítás továbbra is megnézhető, valamint a nyertes képekből készült képvetítés (SlideShow) is. Ezen felül a teljes nevezett képállomány megnézhető a verseny oldaláról kiindulva és egy, a nevezett képekből álló képvetítés is.

Köszönjük támogatóinknak, az 1MEDIA-nak, a GNSoft Kft-nek, és a GripGift-nek, hogy hozzásegítették az Országalbumot ilyen nívós fotóverseny megszervezéséhez és a nagyértékű díjakhoz is. Köszönjük továbbá médiatámogatóinknak a szintén nagyszerű segítséget, hogy az ország számos pontjába elvitték az Országalbum és a versenyünk hírét!

A maratoni fotóverseny azonban itt nem ér véget, hiszen október elejével elindult a második évad, melyre várjuk a képeidet!

Megosztás Vissza a magazin nyitólapjára
Hozzászólások

A cikkhez hozzászólni csak belépett felhasználó tud