Cikk megosztása

Megosztás közösségi oldalon

Link (backlink)

oaPIX kihívás #11 / oaPIX challenge #11 - Etch A Sketch mágneses rajzoló


2017-12-12 12:35:39 | Szerző: oaadmin | Megtekintés: 484 |

HU: Cikksorozatunkban az oaPIX képességét hasonlítjuk a piacvezető alkalmazáshoz. Megmutatjuk, hogy a sok perces oktatóvideókkal, vagy sok oldalas tutorialokkal megvalósítható effektek az oaPIX-ben csupán egy kattintás.
EN: In our post series, we compare the ability of oaPIX to market-leading applications. We show that the effects that can be achieved with many minute tutorial videos or multi-page tutorials are just one click in oaPIX.

Ismered a múlt századi mágneses rajzolót, esetleg Neked is volt ilyen? Szeretnéd ilyen grafikává varázsolni a képedet? / How to recreate a classic Etch A Sketch drawing?

Íme egy PhotoShop tutorial video / PhotoShop tutorial video: https://www.youtube.com/watch?v=Vg793oV6Lcw

No, az oaPIX-ben mindez egyetlen kattintás, csupán az EtchSketch effektre (Effects/Fun szekció) kell kattintanod, és már kész is vagy.  In oaPIX its just only one click. 

Ha ide kattintasz, (EN-english version), az oaPIX demó képére azonnal aktiválhatod az EtchSketch effektet.  / Activate oaPIX EtchSketch effekt.

Az oaPIX Online Photo & Art App alkalmás weboldalát itt találod, (EN-english version) az applikációt a Szerkesztő menüpontra kattintva éred el. / You find the oaPIX application here.

Megosztás Vissza a magazin nyitólapjára
Hozzászólások

A cikkhez hozzászólni csak belépett felhasználó tud