Cikk megosztása

Megosztás közösségi oldalon

Link (backlink)

oaPIX kihívás #9 / oaPIX challenge #9 - Dragan stílus


2017-11-22 17:19:49 | Szerző: oaadmin | Megtekintés: 1882 |

HU: Cikksorozatunkban az oaPIX képességét hasonlítjuk a piacvezető alkalmazáshoz. Megmutatjuk, hogy a sok perces oktatóvideókkal, vagy sok oldalas tutorialokkal megvalósítható effektek az oaPIX-ben csupán egy kattintás.
EN: In our post series, we compare the ability of oaPIX to market-leading applications. We show that the effects that can be achieved with many minute tutorial videos or multi-page tutorials are just one click in oaPIX.

Andrzej Dragan fotói bejárták már a világot. Szeretnéd Dragan stílusúvá varázsolni a képedet? / How to create Dragan style photo?

Íme két PhotoShop tutorial video / Two PhotoShop tutorial videos: https://www.youtube.com/watch?v=Juc7bOKksLY | https://www.youtube.com/watch?v=1V0jpJlkxw8

No, az oaPIX-ben mindez egyetlen kattintás, csupán a Dragan filterre (Filters/Coffee szekció) kell kattintanod, és már kész is vagy.  A paraméterekkel a típust, az expozícót valamint az eredeti képpel való mixet állíthatod.  In oaPIX its just only one click. 

(megjegyzések: A Dragan szűrő elsősorban emberi alakokon, portrékon hozza az elvárt hatást.  A mellékelt képen még az oaGlow filtert is futtattuk., ezt a szűrőt szintén a Coffee szekció tartalmazza.)

Ha ide kattintasz, (EN-english version), az oaPIX demó képére azonnal aktiválhatod a Dragan szűrőt.  / Activate oaPIX Dragan filter.

Az oaPIX Online Photo & Art App alkalmás weboldalát itt találod, (EN-english version) az applikációt a Szerkesztő menüpontra kattintva éred el. / You find the oaPIX application here.

Megosztás Vissza a magazin nyitólapjára
Hozzászólások

A cikkhez hozzászólni csak belépett felhasználó tud