Cikk megosztása

Megosztás közösségi oldalon

Link (backlink)

oaPIX kihívás #8 / oaPIX challenge #8 - Tél a nyárból


2017-11-19 13:10:58 | Szerző: oaadmin | Megtekintés: 1099 |

HU: Cikksorozatunkban az oaPIX képességét hasonlítjuk a piacvezető alkalmazáshoz. Megmutatjuk, hogy a sok perces oktatóvideókkal, vagy sok oldalas tutorialokkal megvalósítható effektek az oaPIX-ben csupán egy kattintás.
EN: In our post series, we compare the ability of oaPIX to market-leading applications. We show that the effects that can be achieved with many minute tutorial videos or multi-page tutorials are just one click in oaPIX.

Hamarosan itt a tél (vagy már itt is van) és Neked csak nyári képeid vannak? Hogyan készíts téli fotót a nyáriból? / How to quickly transform summer into winter?

Íme egy PhotoShop tutorial video / PhotoShop tutorial video: https://www.youtube.com/watch?v=T1qW0uAt5jw

No, az oaPIX-ben mindez egyetlen kattintás, csupán a Winter effektre (Effects/Weather szekció) kell kattintanod, és már kész is vagy.  A paraméterekkel a hóesés mértékét állíthatod. / In oaPIX its just only one click. 

Ha ide kattintasz, (EN-english version), az oaPIX demó képére azonnal aktiválhatod a Winter effektet.  / Activate oaPIX Winter effect.

Az oaPIX Online Photo & Art App alkalmás weboldalát itt találod, (EN-english version) az applikációt a Szerkesztő menüpontra kattintva éred el. / You find the oaPIX application here.

Megosztás Vissza a magazin nyitólapjára
Hozzászólások

A cikkhez hozzászólni csak belépett felhasználó tud