Cikk megosztása

Megosztás közösségi oldalon

Link (backlink)

Elindult a Maratoni fotóversenyünk közönségszavazása és vele egy új termékünk, a virtuális fotókiállítások


2017-11-17 21:26:23 | Szerző: oaadmin | Megtekintés: 387 |

A Maraton 1. virtuális 3D-s fotókiállítása máris megtekinthető 10 virtuális teremben, összesen 99 kép. A közönségszavazás tétje pedig nem más, mint egy szuper kamerás drón és egy táblagép.

Szavazni a kiállítóterembe lépve, a kiválasztott kép alatti kéz ikonra kattintva tudsz. Szavazás előtt lépj be az Országalbumra, majd kattints a Kiállítások menü első elemére, vagy akár ide.

A kamerás drónt annak a képnek a készítője fogja kapni, amelyikre a legtöbb szavazatot adják. A táblagépet pedig a szavazók között fogjuk sorsolni, és a regisztrációban megadott névvel fogjuk címezni karácsony előtt. Amennyiben visszaélést tapasztalunk a szavazások során, meg fogjuk tenni a megfelelő intézkedéseket.

A közönségszavazás egy új termékünkkel, a virtuális kiállításokkal debütál, hamarosan pedig - OA Pro tagként - Te magad is indíthatsz hasonló kiállításokat, ahol is a kiállítóterem plafonját, falát, és padlóját Te határozod meg, valamint a képek keretezését is. 

December 6-án sorsoljuk a táblagépet és ezt követően értékeljük ki a közönségszavazás eredményét, valamint ekkor dönt majd a zsűri, hogy a 2 másik fődijat melyik kép készítője kapja majd. Minden díjat karácsonyra eljuttatunk a tulajdonosának.

Megosztás Vissza a magazin nyitólapjára
Hozzászólások

A cikkhez hozzászólni csak belépett felhasználó tud