Cikk megosztása

Megosztás közösségi oldalon

Link (backlink)

oaPIX kihívás #7 / oaPIX challenge #7 - Famunkák / Wood works


2017-11-11 20:15:00 | Szerző: oaadmin | Megtekintés: 523 |

HU: Cikksorozatunkban az oaPIX képességét hasonlítjuk a piacvezető alkalmazáshoz. Megmutatjuk, hogy a sok perces oktatóvideókkal, vagy sok oldalas tutorialokkal megvalósítható effektek az oaPIX-ben csupán egy kattintás.
EN: In our post series, we compare the ability of oaPIX to market-leading applications. We show that the effects that can be achieved with many minute tutorial videos or multi-page tutorials are just one click in oaPIX.

Hogyan készíts famunkákat virtuálisan? / How to transform a photo into a woodcut?

Íme egy friss és ropogós PhotoShop tutorial video / PhotoShop tutorial video: https://www.youtube.com/watch?v=Ivnh_ngi9vE

No, az oaPIX-ben mindez egyetlen kattintás, csupán az oaWoodWorks effektre (Art/Extra szekció) kell kattintanod, és már kész is vagy.  A paraméterekkel a munka típusát (véset, gravírozás, égetés), a fa típusát, a megmunkálás mértékét és az árnyalatot állíthatod. / In oaPIX its just only one click. 

Ha ide kattintasz, (EN-english version), az oaPIX demó képére azonnal aktiválhatod az oaWoodWorks effektet.  / Activate oaPIX oaWoodWorks filter.

Az oaPIX Online Photo & Art App alkalmás weboldalát itt találod, (EN-english version) az applikációt a Szerkesztő menüpontra kattintva éred el. / You find the oaPIX application here.

Megosztás Vissza a magazin nyitólapjára
Hozzászólások

A cikkhez hozzászólni csak belépett felhasználó tud