Cikk megosztása

Megosztás közösségi oldalon

Link (backlink)

oaPIX kihívás #6 / oaPIX challenge #6 - oaArchiBlue effekt


2017-11-08 22:55:45 | Szerző: oaadmin | Megtekintés: 806 |

HU: Cikksorozatunkban az oaPIX képességét hasonlítjuk a piacvezető alkalmazáshoz. Megmutatjuk, hogy a sok perces oktatóvideókkal, vagy sok oldalas tutorialokkal megvalósítható effektek az oaPIX-ben csupán egy kattintás.
EN: In our post series, we compare the ability of oaPIX to market-leading applications. We show that the effects that can be achieved with many minute tutorial videos or multi-page tutorials are just one click in oaPIX.

Hogyan készíts építészeti kék látványtervet? / How to transform a photo into an architect's blueprint drawing?

Íme egy PhotoShop tutorial video / PhotoShop tutorial video: https://www.youtube.com/watch?v=UXoF2IMPc5A

No, az oaPIX-ben mindez egyetlen kattintás, csupán az oaArchiBlue effektre (Art/Draw szekció) kell kattintanod, és már kész is vagy.  A paraméterekkel a szegélyt valamint a felirat helyzetét és tulajdonságait állíthatod. / In oaPIX its just only one click. 

Ha ide kattintasz, (EN-english version), az oaPIX demó képére azonnal aktiválhatod az oaArchiBlue effektet.  / Activate oaPIX oaArchiBlue filter.

Az oaPIX Online Photo & Art App alkalmás weboldalát itt találod, (EN-english version) az applikációt a Szerkesztő menüpontra kattintva éred el. / You find the oaPIX application here.

Megosztás Vissza a magazin nyitólapjára
Hozzászólások

A cikkhez hozzászólni csak belépett felhasználó tud