Cikk megosztása

Megosztás közösségi oldalon

Link (backlink)

oaPIX kihívás #5 / oaPIX challenge #5 - Igazi árnyék


2017-11-02 21:19:19 | Szerző: oaadmin | Megtekintés: 453 |

HU: Cikksorozatunkban az oaPIX képességét hasonlítjuk a piacvezető alkalmazáshoz. Megmutatjuk, hogy a sok perces oktatóvideókkal, vagy sok oldalas tutorialokkal megvalósítható effektek az oaPIX-ben csupán egy kattintás.
EN: In our post series, we compare the ability of oaPIX to market-leading applications. We show that the effects that can be achieved with many minute tutorial videos or multi-page tutorials are just one click in oaPIX.

Hogyan készíts igazi árnyékot? / How to cast realistic shadows?

Íme egy PhotoShop tutorial video / PhotoShop tutorial video: https://www.youtube.com/watch?v=ft5TP0taDJU

No, az oaPIX-ben mindez egyetlen kattintás, csupán a SunsetShadow effektre (Filters Lighten szekció) kell kattintanod, és már kész is vagy. Az egyetlen megkötés, hogy a kép csak az árnyékolásra szánt részt tartalmazhatja, a többi résznek átlátszónak kell legyen. A paraméterekkel többek között az árnyék irányát, színét, méretét, valamint a fényforrás elhelyezkedését állíthatod. / In oaPIX its just only one click. 

A csatolt képen az árnyékolt betűket PipLayer segítségével helyeztük egy másik képre. / Extra effect: PipLayer.

Az oaPIX Online Photo & Art App alkalmás weboldalát itt találod, (EN-english version) az applikációt a Szerkesztő menüpontra kattintva éred el. / You find the oaPIX application here.

Megosztás Vissza a magazin nyitólapjára
Hozzászólások

A cikkhez hozzászólni csak belépett felhasználó tud