Cikk megosztása

Megosztás közösségi oldalon

Link (backlink)

oaPIX kihívás #3 / oaPIX challenge #3 - Thermal / Fire effekt


2017-10-30 15:29:15 | Szerző: oaadmin | Megtekintés: 544 |

HU: Cikksorozatunkban az oaPIX képességét hasonlítjuk a piacvezető alkalmazáshoz. Megmutatjuk, hogy a sok perces oktatóvideókkal, vagy sok oldalas tutorialokkal megvalósítható effektek az oaPIX-ben csupán egy kattintás.
EN: In our post series, we compare the ability of oaPIX to market-leading applications. We show that the effects that can be achieved with many minute tutorial videos or multi-page tutorials are just one click in oaPIX.

Hogyan alakítsd át fotódat vörösen izzóvá? / Fire effect or thermal photo effect.

Íme egy PhotoShop tutorial / PhotoShop tutorial: http://ttutorials.blogspot.hu/2009/04/thermal-photo-effect.html

...illetve egy hasonló tutorial video / PhotoShop tutorial video: https://www.youtube.com/watch?v=qP_7MMC0qy0

No, az oaPIX-ben mindez egyetlen kattintás, csupán a ThermalFire filterre (Filters Coffee szekció) kell kattintanod, és már kész is vagy. A paraméterek variálásával pedig típust, kontrasztot állíthatsz, illetve a fekete kiemelést módosíthatod. / In oaPIX it`s just only one click.

Ha ide kattintasz, (EN-english version), az oaPIX demó képére azonnal aktiválhatod a ThermalFire effektet.  / Activate oaPIX ThermalFire filter.

Az oaPIX Online Photo & Art App alkalmás weboldalát itt találod, (EN-english version) az applikációt a Szerkesztő menüpontra kattintva éred el. / You find the oaPIX application here.

Megosztás Vissza a magazin nyitólapjára
Hozzászólások

A cikkhez hozzászólni csak belépett felhasználó tud