Cikk megosztása

Megosztás közösségi oldalon

Link (backlink)

oaPIX kihívás #1 / oaPIX challenge #1


2017-10-27 10:56:27 | Szerző: oaadmin | Megtekintés: 598 |

HU: Cikksorozatunkban az oaPIX képességét hasonlítjuk a piacvezető alkalmazáshoz. Megmutatjuk, hogy a sok perces oktatóvideókkal, vagy sok oldalas tutorialokkal megvalósítható effektek az oaPIX-ben csupán egy kattintás.
EN: In our post series, we compare the ability of oaPIX to market-leading applications. We show that the effects that can be achieved with many minute tutorial videos or multi-page tutorials are just one click in oaPIX.

Hogyan alakítsd át fotódat csodás ceruzarajzzá? / How to transform photos into gorgeous, pencil drawings?

Íme egy PhotoShop tutorial / PhotoShop tutorial: https://www.photoshopessentials.com/photo-effects/portrait-photo-pencil-sketch-photoshop-cs6/

...illetve egy oly sokak (3,7 millió ember) által megtekintett tutorial video / PhotoShop tutorial video: https://www.youtube.com/watch?v=K43-_zhQZiM

No, az oaPIX-ben mindez egyetlen kattintás, csupán a FineSketch Art filterre kell kattintanod, és már kész is vagy. A paraméterek variálásával pedig az árnyalások mértékét tudod állítani, illetve többek között pl. színes "skicc"-et is létrehozhatsz. / In oaPIX it's just only one click.

Ha ide kattintasz, (EN-english version), az oaPIX demó képére azonnal aktiválhatod a FineSketch effektet.  / Activate oaPIX FineSketch filter.

Az oaPIX Online Photo & Art App alkalmás weboldalát itt találod, (EN-english version) az applikációt a Szerkesztő menüpontra kattintva éred el. / You find the oaPIX application here.

Megosztás Vissza a magazin nyitólapjára
Hozzászólások

A cikkhez hozzászólni csak belépett felhasználó tud