Cikk megosztása

Megosztás közösségi oldalon

Link (backlink)

Két új képverseny indult az Országalbumon


2017-10-04 08:42:37 | Szerző: oaadmin | Megtekintés: 821 |

Az egyik az immár hagyománnyá "vált" maratoni versenyünk 2. évada, a másik pedig egy teljesen új verseny.

Nagyon sikeresnek tartjuk a Maraton1 versenyünket, hiszen több, mint 2.400 képet neveztetek rá (egészen pontosan 2.414-et), ezért nem késlekedtünk, és elindítottuk a 2. évadot. A Maraton2 versenyen fényképezőgépek lesznek a fődíjak. Az Országalbum Fotókiállítás Maraton II. fotóversenyt itt találod, már nevezheted is rá a képeidet.

A másik verseny egy új kezdeményezésünk, az új applikációnk, az oaPIX Online Photo & Art applikáció kapcsán. Itt is értékes nyeremény lesz a legjobb képnek adott fődíj, de később derül majd ki, pontosan mi is lesz ez. Ezen a versenyen azonban mindenki, aki legalább 10 képet feltölt, garantált ajándékot is kap 1 hónapos OA Pro tagság formájában, aminek nagy hasznát fogja venni mind az Országalbumon, mind pedig az oaPIX-en. Tehát ezen a versenyen az oaPIX-szel módosított képeket várunk, részleteket és kiírást ide kattintva éred el.

Ennek a cikknek a főkép montázsa és effektezése természetesen szintén az oaPIX-szel készült, mi mással készülhetett volna? ;-) Ha tetszik, Te is készíthetsz hasonlókat az oaPIX-szel, sőt egyik versenyre nevezheted is: www.oapix.com

Csodás alkotásokat kívánunk Neked és jó versenyzést akár mindkét képversenyünkön! Mindent megteszünk azért, hogy a szuper fotóid a lehető legnagyobb ismertségre tegyenek szert!

Megosztás Vissza a magazin nyitólapjára
Hozzászólások

A cikkhez hozzászólni csak belépett felhasználó tud