Cikk megosztása

Megosztás közösségi oldalon

Link (backlink)

Elindult az oaPIX!


2017-09-21 18:52:17 | Szerző: oaadmin | Megtekintés: 1144 |

Elindult az oaPIX. Tegnap óta lehet próbálgatni az online grafikus applikációnkat.

Neked csináltuk és a képeidnek. Ha nem fotózol, de érdekel a számítógépes művészet, akkor is segítségedre lesz az applikáció, mert a semmiből is készíthetsz alkotásokat a kreatív festőkkel és a generatív art eszköztárral.


Nem is szaporítjuk a szót, ide kattintva már próbálhatod is,  akár demó képeken is gyakorolhatsz, mielőtt saját képeidet betöltenéd.

Fontos, hogy a szerkesztő nem tölti fel a képed semmilyen szerverre, a szerkesztés, effektezés helyileg, a Te saját böngésződben történik. Hamarosan lehetőséget biztosítunk a képek oldalra (illetve Országalbumra) való feltöltésére is, de akkor sem lesz automatikus, csak ha Te szeretnéd. 

Az effektezett képet le tudod menteni. Célszerű belépned az OA azonosítóddal, mert anélkül vízjel kerül a képre. FullHD felbontásig azt csinálsz a programban, amit szeretnél, egyelőre még a rétegzéseket is szabadon használhatod (hamarosan pl. a manuális rétegzés oaPRO funkció lesz, még néhány funkció társaságában). Azonban az összes effektet és szűrőt teljesen INGYEN használhatod majd később is, a már említett 1920x1080-as felbontásig.

Jó szórakozást kívánunk és csodás alkotásokat! :-)

oaPIX

Megosztás Vissza a magazin nyitólapjára
Hozzászólások

A cikkhez hozzászólni csak belépett felhasználó tud