Felhasználási feltételek

Az orszagalbum.hu közösségi oldalt a GNSoft Kft.(2500 Esztergom, Ady Endre u. 19.; a továbbiakban Szolgáltató) működteti. A szolgáltatás használatával Ön elfogadja az alábbi felhasználási feltételeket. A Szolgáltató által nyújtott szolgáltatás a orszagalbum.hu domain alatt elérhető közösségi rendszer használatát jelenti, beleértve annak összes szolgáltatását és funkcióját.

Regisztráció

Az Orszagalbum.hu portál felhésználók által gyarapított Magyarországot bemutató tudásbázis egyes szolgáltatás-csoportjaihoz csak a regisztrált felhasználók tudnak hozzáférni. A regisztráció ingyenes, és bárki számára elérhető. A sikeres regisztráció feltétele a felhasználási feltételek megértése és elfogadása, valamint az ahhoz szükséges (a regisztrációs folyamat során feltűntetett) adatok biztosítása. Az oldal üzemeltetői fenntartják a jogot, hogy különösebb indoklás nélkül bárki regisztrációját elutasítsák.

Adatvédelem

Az oldal üzemeltetői a felhasználó által megadott adatokat bizalmasan kezeli, kivétel ez alol a Felhasználónév, regisztráció dátuma és a legutobbi belépés dátuma. Üzemeltető garantálja, hogy a regisztráció során megadott adatokat harmadik fél számára semmilyen körülmények között nem adja ki. A regisztráció során megadott adatok védelmének érdekében üzemeltető többszintű biztonságtechnológiai intézkedést foganasított , de az adatbázisban tárolt adatok kinyerésére irányuló jogellenes tevékenység következtében fellépő esetleges károkért nem vállal felelősséget. Adatvédelmi nyilvántartási szám: NAIH-xxxxx.

Szerzői jogok

A felhasználók által feltöltött képek és információk a kép adatlapjának aktiválását követően szabadon terjeszthetővé válnak. A képeket és szövegeket bárki letöltheti, másolhatja és hivatkozhat rá. A képek és szövegek együttes használatánál fel kell tüntetni a orszagalbum.hu adott képre vonatkozó adatlapjának linkjét. Ha szerzői jogvédett kép kerül feltöltésre Üzemeltető a megfelelő bizonyitási és azonosítási eljárás után a képet törli adtbázisából.

Jogsértő tartalmak

Felhasználó vállalja, hogy a portál használata során maradéktalanul tiszteletben tartja a Magyar Köztársaság hatályos jogszabályait. A felhasználó tudomásul veszi, hogy az Üzemeltető jogosult minden olyan tartalom és egyéb információ, adat törlésére vagy módosítására, amely a hatályos jogszabályokba ütközik. A hatályos jogszabályokat megsértő felhasználó regisztrációját és hozzáférési jogait az üzemeltető külön indoklás és előzetes értesítés nélkül szüneteltetheti, vagy véglegesen megszűntetheti.

Ön teljes mértékben felelős azért a tartalomért, amelyet az orszagalbum.hu rendszerén belül elhelyez vagy a orszagalbum.hu felületén megjelenít, ideértve, de nem kizárólagosan a fényképeket, személyes adatokat, személyes üzeneteket. Az orszagalbum.hu automatikusan nem ellenőrzi a felhasználók által elhelyezett, megjelenített, közzétett tartalmakat.

Szavatosság kizárása

A Szolgáltató kizár minden felelősséget az orszagalbum.hu-n elhelyezett információk vagy anyagok hitelességéért, tartalmáért, teljességéért, jogszerűségéért, megbízhatóságáért, a rendszer működőképességéért vagy rendelkezésre állásáért.

Jogsértő tartalmak

Felhasználó vállalja, hogy a portál használata során maradéktalanul tiszteletben tartja a Magyar Köztársaság hatályos jogszabályait. A felhasználó tudomásul veszi, hogy az Üzemeltető jogosult minden olyan tartalom és egyéb információ, adat törlésére vagy módosítására, amely a hatályos jogszabályokba ütközik. A hatályos jogszabályokat megsértő felhasználó regisztrációját és hozzáférési jogait az üzemeltető külön indoklás és előzetes értesítés nélkül szüneteltetheti, vagy véglegesen megszűntetheti.

Kártalanítás, kártérítés

A Felhasználó köteles minden tőle elvárhatót megtenni személyes adatainak, különösen a Szolgáltató által nyújtott szolgáltatások igénybevételéhez szükséges bejelentkezési adatok védelmének az érdekében. A Felhasználó felelősséggel tartozik minden olyan eseményért, tevékenységért, mely bejelentkezési azonosítójának, illetve jelszavának felhasználásával valósult meg.

Ön beleegyezik abba, hogy a Szolgáltatót kártalanítsa minden harmadik személy részéről felmerülő igénnyel szemben, amely az Ön szolgáltatáshasználatával függ össze vagy abból ered, ideértve bármely természetű vagy fajtájú követelést, költséget, amely bármely igényből, hiányból, kárból, perből, ítéletből, peres eljárás költségéből és ügyvédi költségből ered.

Legutóbbi feltöltések
Megörökítettél egy érdekes témát? Töltsd fel, hogy lássuk mi is!
Tapolca-patak hddal Ngy vszak-szoborcsoport Malom-t Tapolca Malom s Tapolca- patak Fllbon Szivrvny Vajdahunyad vra Gundel tterem Lillafredi vzess j pavilonok a Vrosligetben. Kikeleti hvirg Plasztikai kompozci Konrad Adenauer mellszobra Szrkemarhk Egszsg Szeretet Szabsg Fazekas Kkfest? Borszat Haranglb Aranyhaj Jurta Felfel Naplemente Kdben Kukucs ledezve Megcsonktva Megfagyott Csikosan utazunk
Kritikát kérő képek
Készítettél egy jó fotót? Vagy éppen nem tudod mit rontottál el? Töltsd fel a kritikát kérő képek közé, hogy leírjuk véleményünket!
srosptaki vr Hatty Vzben llva Mltunkdarabja egy K?bnya Virgai 3 Papagjpr rdgtyk Kakaduportr Kvncsi ?zike Sta a Bkkben don vastr Oroszlnos kt Modern emlkm? l?szobor Vigyzat! Polipok! Dolgoz poszmh
OA rest-ART
Képek a mélységből, hogy újra megcsodálhassuk őket! Dsz lmpa Eleink vilga Naplemente2-Zknyszk A termszet Megregedve! Pzmny Pter Katolikus Egyetem Termszet F?tr Cmerespoloska + 3 kp Naplemente Gyszlepke Vilgnak Virga Isten hozott! Falusi tl Nagybrkny Rmai Katolikus Temploma Hullmz csend Homoki pimp ?szi hangulat Srgba borulva Ify Kpolna 2.