Fotózol vagy szereted a fotókat? Csatlakozz, MOST!
Aranyló olaszrizling

« Előző kép
   Megosztás Twitteren    Megosztás Facebook-on      napkepebe

Facebook
További képek a környékről
Balatonfüredi kikötő Vitorlások Sümeg. Veszprémi ízelítő 6. Felhősen. Séd patak reggel a kikötőben

TérképHozzászólások
Hogy a képet osztályozni tudd vagy a hozzá tartozó csevegésbe bekapcsolodj regisztrálnod kell magad az oldalon, vagy ha ezt már megtetted be kell lépned.

Belépés Regisztráció

Feltöltő
A feltöltő további képei
Széncinegék (Parus major) az etetőnél - 13 kép Keszthelyi móló és strand - 8 fotó Galambitató a szökőkútnál Egy erdőszéli tisztás vadvirágai - 10 kép Laposhasú acsa - Libellula depressa - 4 képen A rozsdafarkú két helyen - 8 kép Rózsaszín azálea virágok +1 kép
Leírás
Az ételek, utalok fotózása, nehéz téma, különleges technikát, megvilágítást igényel, döntően reklám céljára használják. Ez a felvétel a kamera alapobjektívjével, minden technikai trükk nélkül készült. Az egy pohár fehér bor az alábbi optikai érdekességeket mutatja: 1.) a felszíni fényvisszaverődés aranyporként csillámló foltokat ad a pohár belső falán, a felszín felett néhány centiméterrel - 2.) a bor felszínén látható szivárványos körök, a Newton-gyűrűk a felszínen úszó, mikron vastag glicerin rétegen visszaverődő fénysugarakból keletkeznek, 3.) a pohár alsó, félgömb alakú része domború lencseként tükrözi vissza a 100 méter távolságban levő tóparti fákat. Tehát tükröt, színfelbontást, nagyítólencsét produkál egy pohár bor!
Kategóriák
Kép információk
  • Fotózás ideje: 2017:02:25 13:46:19
  • Feltöltés ideje: 2017-02-27 13:59:40
  • Ezt a képet 510 alkalommal nézték meg
  • További információk, EXIF adatok és kép letöltési lehetőség a belépést követően
Felhasználási jog
Creative Commons - Nevezd meg!EXIF adatok

Cimkék